Смяна на езика в Efbet

Видяно 462 пъти

Букмейкърът Ефбет е сред водещите компании за онлайн залози на българския пазар. Дейността на фирмата обаче се простира отвъд границите на страната. През последните години тя стъпи на пазарите в Турция, Гърция и наскоро в Румъния. Амбициите на Efbet са и предпоставка сайтът да бъде преведен и на езици, различни от българския. В този текст ще ви покажем как може да смените езика, на който общувате с платформата на Ефбет.

Посетете Ефбет


На кои езици може да отворите Ефбет?

Щом отворите сайта на Efbet, платформата засича IP-то ви и автоматично определя езика за вас. Българският е само една от възможностите. Към момента сайтът е достъпен на:

  • Български
  • Английски
  • Турски
  • Гръцки
  • Румънски

Добрата новина е, че ако се налага да използвате друг език, няма да срещнете трудности или ограничения. Всички опции, които са налични на български, ще откриете и при останалите преводи на сайта.


Как да смените езика в Ефбет?

избор на език в сайта на ефбет
Изглед от сайта на Ефбет – избор на език

Процедурата по смяна на езика е Efbet е съвсем елементарна и няма да ви затрудни. Тя се случва по един и същи начин, независимо дали разглеждате сайта през профила си или сте нерегистриран потребител, който просто иска да хвърли едно око на платформата.

В най-горната част на екрана ще видите зелена лента за навигация. В дясната ѝ страна, точно до линка за директен Чат с отдела по поддръжка, ще забележите изписан езика, на който виждате платформата в момента. Ако искате да го смените, трябва да отворите падащото меню под него и просто да изберете някоя от другите опции. Щом я маркирате, тя ще се запази същата и при следващото ви посещение в Ефбет.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Смяна на езика в Efbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!