Верификация на акаунт в Winbet

2
Видяно 731 пъти

Уинбет изисква от своите клиенти да направят верификация на акаунта си, за да могат да изтеглят спечелените пари от спортните залози и казино игрите. Процесът по верификация представлява изпращане на сканирани лични документи (лична карта, кредитна карта, шофьорска книжка или друг документ), за да се идентифицирате пред букмейкъра.

Много важно е вашите лични документи да съвпаднат с данните от регистрацията ви в Уинбет. Ако има някакви разминавания, то акаунтът ви няма да бъде верифициран. Точно за това винаги сме призовавали играчите да се регистрират с истинските си именна и данни от личната карта.

Посетете WINBET


Къде да изпратим лични документи за верификация?

меню профил в уинбет
Изглед от меню „Профил“ в сайта на Winbet

 1. Първото нещо, което трябва да направите, е да достъпите до менюто „Профил“ (вижте снимката).
 2. В отворения диалогов прозорец изберете раздел „Документи“, за да се покажат полетата, където може да добавите сканираните копия на личните ви документи. Ако изпитвате някакъв проблем с тази процедура, не се колебайте да се свържете със съпорта чрез чат на живо.
 3. След като влезете в секция „Документи“ ще се появят три графи, в които можете да въведете съответната документация. Опциите са:
  • Документ за самоличност
  • Кредитна/Дебитна карта
  • Други
 4. Изберете файла със сканирания документ от хард диска на вашия компютър и след това натиснете бутона „Изпратете“. По този начин процедурата по верификация завършва.
 5. секция документи в winbet
  Секция с документи в Уинбет

Защо е нужна верификация на акаунт в Winbet?

Букмейкърът трябва да знае, че реално лице стои зад даден профил в онлайн системата за залагания. Точно заради това се налага да преминете през верификация на личните данни. Уинбет ЕООД държи клиентите да играят честно и да не се възползват от фалшиви самоличности. Имайте предвид, че хазартният оператор съхранява данните ви по най-безопасния начин и ги използва, само за да се свърже с вас при изникване на въпроси, свързани със залаганията.

Ако вече сте преминали успешно през верификацията, то вече ще можете да теглите натрупаните печалби към вашата сметка по удобен за вас начин, чрез разнообразните методи, предоставени от букмейкъра. За всякакви други въпроси се отнасяйте към поддръжката.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

2 коментари за “Верификация на акаунт в Winbet

 1.  
  Bojil Peshov
  изтекла регистрация
 2. se
  sezgin
  Искам да изтрия регистрацията си в уинбет по най-бързия начин. Стойте далеч от тях