Ювентус официално се разбраха с Барселона за Артур

Християн Цуцев

Ювентус са съвсем близо до привличането на Артур от Барселона. Според информация на Sky Sports, Бианконерите са предложили сумата от 80 милиона евро, която е била приета. Точно толкова беше предварителното искане от Барселона, така че всичко, което остава е и играчът да договори личните си условия с торинци. Това обаче може и да се окаже не толкова лесна задача, тъй като Артур неведнъж е заявявал, че желае да остане в състава на Каталунците.

Маурицио Сари обаче твърдо иска играча в състава си, като според твърденията, именно около 23-годишния Артур ще се гради полузащитата на тима. Освен солидната сума за закупуването на играча, Ювентус са готови и да увеличат заплатата на играча, който към момента взима 5 милиона евро годишно в Барселона. Спортният директор на Бианконерите, Фабио Паратичи заяви, че още са в процес на убеждаване на играча, така че сделката все още не е факт.

Автор
Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 мнения за Ювентус официално се разбраха с Барселона за Артур

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!