Ювентус официално се разбраха с Барселона за Артур

Християн Цуцев
Видяно 43 пъти

Ювентус са съвсем близо до привличането на Артур от Барселона. Според информация на Sky Sports, Бианконерите са предложили сумата от 80 милиона евро, която е била приета. Точно толкова беше предварителното искане от Барселона, така че всичко, което остава е и играчът да договори личните си условия с торинци. Това обаче може и да се окаже не толкова лесна задача, тъй като Артур неведнъж е заявявал, че желае да остане в състава на Каталунците.

Маурицио Сари обаче твърдо иска играча в състава си, като според твърденията, именно около 23-годишния Артур ще се гради полузащитата на тима. Освен солидната сума за закупуването на играча, Ювентус са готови и да увеличат заплатата на играча, който към момента взима 5 милиона евро годишно в Барселона. Спортният директор на Бианконерите, Фабио Паратичи заяви, че още са в процес на убеждаване на играча, така че сделката все още не е факт.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Ювентус официално се разбраха с Барселона за Артур

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!