Рома дават Джеко на Ювентус и го заменят с Аркадиуш Милик

Видяно 43 пъти

Съдейки по твърденията на популярни италиански медии, то в близките дни се очаква да има доста трансфери на ниво Серия А. Според Corriere dello Sport, Един Джеко вече е дал съгласието си за трансфер в Ювентус. Твърди се, че Рома ще получат десет милиона евро плюс още два под формата на бонуси за 34-годишния нападател. Римските вълци дори вече си били намерили заместник, като се споменава, че са на крачка от това да привлекат Аркадиуш Милик от Наполи. В сделката пък се очаква да бъде включен и Дженгиз Юндер, който да облече небесносиния екип. Популярният спортен журналист Джанлука Ди Марцио потвърждава всички тези слухове, но допълва, че все още няма постигната договорка между клубовете.

Освен Джеко, Пирло има намерението да върне в състава младия Мойс Кийн, който през последния сезон игра за Евертън във Висшата лига. Ювентус имат намерението да вземат футболиста под наем, но с опция за закупуването му. Един от вариантите да се постигне бартерна сделка, като в замяна Карамелите получат Аарън Рамзи, който има опит в английския шампионат. Уелсецът така и не успя да се утвърди в титулярния състав и доста вероятно да си замине още това лято.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Рома дават Джеко на Ювентус и го заменят с Аркадиуш Милик

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!