Изключване на акаунт от Betfair

Видяно 143 пъти

Бетфеър е лицензиран букмейкър, който спазва всички регулации на Държавната комисия по хазарта. Компанията прилага стриктно буквата на закона, когато се отнася до сигурността на потребителите. Част от тази област са и политиките, които букмейкърът развива по защита на своите играчи. Опцията да изключите профила си е част от тях и в този текст ще се спрем на нея по-подробно.

Посетете Betfair


Какво представлява самоизключването?

Бетфеър ви предоставя възможност да изключите достъпа си до сайта за по-дълъг период от време. В известен смисъл, тази функция е продължение на опцията „Прекъсната връзка“.

Самоизключването е по-сериозно стъпка, защото се прави за по-дълъг период от време. Ако активирате тази функция, ще блокирате възможността си да играете на сайта. Тази забрана ще е в сила и за секция Betfair „Спорт“, и за борсата. Независимо от кой компютър се опитвате да влезете в акаунта си, системата няма да ви позволи. Тази настройка е необратима.


Как да го активирате?

активиране на самоизключване в Betfair
Изглед от опцията за активиране на самоизключване в сайта на Betfair

За да се възползвате от тази възможност, трябва да влезете в акаунта си и да отворите системното меню „Моята сметка“. От него следва да изберете втората опция – „Моята Betfair сметка“. Тя ще ви отведе до списък с подраздели: Плащания, Игрова дейност, Моите данни, Промоции и Награди, Защита на играч. Именно последната секция е тази, в която ще откриете списък с функциите, предвидени спомагат за сигурността на потребителите. Опцията за самоизключване се намира на втория ред. Там ще видите и син активен линк „Промени“, който трябва да последвате, за да включите защитата в действие.

Ще се появи меню, от което да посочите периода на действие за самоизключването. Избирате от:

  • 6 месеца
  • 1 година
  • 2 години
  • 3 години
  • 5 години
  • Постоянно

Помнете, че веднъж въведена, настройката е необратима. Щом сте прибягнали до нея, никой, дори екипът на фирмата, няма да е в състояние да активира профила ви. Имайте предвид още, че от края на 2016 г. Бетфеър и Paddy Power поддържат общ регистър на потребителите, които са блокирали достъпа си. Ако сте го направили в един от двата сайта, твърде вероятно е да бъдете изключен и от другия.

Щом сте готови с избора си, въведете своята парола и натиснете „Напред“.

Ако в акаунта си имате баланс, който искате да изтеглите, може да се обърнете към отдела за обслужване на клиенти.


Кога да прибегнете до самоизключване?

Както забелязвате, периодите, за които изключвате сметката си, са чувствително по-дълги, в сравнение с тези, за които може да прекъснете временно достъпа си. Тази функция е подходяща предимно за хора, които са изгубили контрол над ежедневието си. Ако мислите ви се въртят единствено около играта, може би е по-добре да поспрете със залаганията за известно време. Същия съвет даваме и на онези от вас, които са влезли в спирала от загуби и са натрупали големи задължения. Дайте си почивка и се възползвайте от опцията за самоизключване.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Изключване на акаунт от Betfair

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!