Избори за смяна на език в Betfair

Видяно 146 пъти

Betfair е международна платформа за залагания, която е предпочитана от клиентите по целия свят. Букмейкърът развива дейност в родната си Великобритания, във Франция, Германия, Италия, Индия, Пакистан, Белгия, Канада, Испания, САЩ, Австралия и пр. Макар че компанията превежда платформата си за всички клиенти, в чийто страни навлиза, не всички езици са достъпни за игра от другите държави. Предлагаме ви да видите на кои езици може да заредите сайта, когато играете от България.

Посетете Betfair


На кои езици е достъпен Бетфеър в България?

Към момента Betfair предлага три езика, на които българските клиенти могат да виждат платформата. Това са:

  • Български
  • Английски (Великобритания)
  • Английски (Ирландия)

Както забелязвате, две от опциите са за английски. В една от тях са отразени специфичните лингвистични различия на ирландския диалект. Така или иначе обаче, няма съществени и неразбираеми отлики, така че ако говорите английски, ще може да играете и с ирландския диалект.


Смяна на езика в Betfair

language bar за избор на език в Betfair
Изглед от language bar за промяна езика на сайта Betfair.com

Езикът, на който виждате платформата на Бетфеър, може да бъде сменен от секция „Спорт“. Именно тя се зарежда по подразбиране, когато въведете адреса на сайта в браузъра си.

Трябва да насочите внимание към горния десен ъгъл на екрана. Ако виждате сайта на български, ще забележите българското флагче. Щом натиснете стрелкичката до него, която сочи надолу, ще отворите падащото меню с езиците. От него може да изберете някоя от останалите две опции – English–UK или English-IRE. За да промените настройката, е необходим само един клик с мишката.

Процедурата е една и съща, независимо дали сте влезли в профила си или сте само гост в платформата. Щом промените езика от секция „Спорт“, новата настройка ще влезе в сила и за борсата на Бетфеър.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Избори за смяна на език в Betfair

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!