Промяна на вида на коефициентите в 1xbet

Мария Костадинова
Видяно 16 пъти

За да пресметнете печалбите от вашите залози, е нужно да видите предложените от букмейкъра коефициенти. Последните биват различни видове, но показват едни и същи стойности. В тази статия ще ви запознаем с коефициентите в уебсайта на 1xbet, за да ви помогнем да ги промените при желание, и да изчислите по-лесно евентуалните печалби.

За разлика от много други букмейкърски сайтове 1xBet предлага цели шест вида коефициенти. По-нестандартните видове изглеждат леко объркващо, но ако свикнете с тях, няма да имате никакви проблеми. Поради тази причина решихме да разгледаме индивидуално стойностите и числата, за да ги използвате по предназначение, ако проявите интерес към отделните видове.

Посетете 1XBET


Откъде се променя изгледа на коефициентите в 1xBet?

Промяната на изгледа на коефициентите в сайта на руската компания, се прави много лесно и не изисква някакви специални действия от ваша страна. Достатъчно е да отидете в горния десен ъгъл на началната страница, където ще видите бутон изобразяващ зъбно колело. Това са вашите настройки, от които можете да промените вида на коефициентите, според нуждите ви.

промяна на коефициентите в 1xbet
Изглед от 1xbet и графа за определяне вида на коефициентите

Видът на коефициентите се променя от графата „Формат на коефициентите”. На ваше разположение са шест възможности, от които да избирате. В началото е маркиран актуалния вид на коефициентите, който използвате. Ако решите да го смените просто натиснете върху едно от кръгчетата и изчакайте страницата да се презареди. По този начин ще промените изгледа на стойностите, както сте решили. За да се върнете обратно, повторете процедурата.


Какви видове коефициенти предлага 1xBet?

Клиентите на 1xBet могат да избират между шест вида коефициенти. Всички те показват едни и същи стойности, така че не търсете някаква съществена разлика. Вижте какви биват отделните видове коефициенти и как се изобразени те в платформата за онлайн залагания на бранда:

  • Десетични – това е стандартният тип коефициенти, който се използва в по-голямата част на Европа и останалия свят. Начинът им на показване е следният: 1.50, 2.20, 3.00 и т.н.
  • Английски – това са дробни коефициенти, които можете да видите така: 21/100, 9/10 и прочие. Тези стойности намират по-голямо приложение във Великобритания, където много букмейкъри са ги поставили на сайтовете си.
  • Американски – предпочитани са основно в Америка и са представени така: +106, -132. 1xBet са дали възможност да изберете и този вид коефициенти при необходимост.
  • Индонезийски – това е рядко срещан вид коефициенти, който ще познаете под формата на следните примерни стойности: -1,177, 4.8 и така нататък.
  • Хонг Конг – тези стойности наподобяват десетичните, но са изразени по различен начин от тях. Видът им е следния: 1.15, 0.91, 0.74 и други. Използват се главно от азиатските букмейкърски къщи.
  • Малайски – още един вид коефициенти, който ще видите на много малко места, тъй като не се използва много от играчите. Примерният им формат е: +196, -0.091.

Най-разпространените видове коефициенти са: десетични, английски и американски. Останалите се предпочитани в Хонг Конг, Малайзия и Индонезия, където местните букмейкъри предлагат тези видове стойности. Разбира се, вие ще прецените кои ставки искате да се изобразяват на екрана ви, за да пресмятате по-лесно и бързо печалбите от залаганията си.


Нашето мнение за видовете коефициенти

Хубаво е, че 1xBet са се погрижили да предоставят такова разнообразие от видове коефициенти. Българските играчи едва ли ще използват азиатските варианти, но все пак е добре, че и те присъстват в сайта. Старанието да се включат толкова много видове ставки е похвално и руския букмейкър дава заявка за добро отношение към потребителите от всички точки на света.

Експерт
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Промяна на вида на коефициентите в 1xbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!