Испанската Ла Лига се завръща, подгответе се за мачове всеки ден от седмицата

Видяно 46 пъти

От доста време датата 12 юни бе най-спекулираната за възобновяване на испанската Ла Лига. Сега обаче вече има и официална информация, идващата лично от министър председателя на страната Педро Санчес. В своето изявление, той обяви, че футбол от най-високо ниво ще може да се играе след 8-ми юни. Той допълни, че ще бъдат взети всички необходими противоепидемични мерки, за да се осигури безопасността при провеждането на срещите. Такива вече бяха взети и в България, като повече по темата може да прочетете тук.

Доста възможно е, първата среща да е на 12 юни, което се пада петък. От друга страна обаче лично президентът на Ла Лига, Хавиер Тебас заяви, че ще се опитат да направят така програмата, че да има мачове всеки ден от седмицата – нещо, което той смята за напълно осъществимо. Освен да се задоволят зажаднелите за футбол фенове и да се осигурят повече приходи, една от основните цели е оставащите 11 кръга от шампионата да се изиграят до края на месец юли.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Испанската Ла Лига се завръща, подгответе се за мачове всеки ден от седмицата

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!