Ейре и Дания в директен сблъсък за Евро 2020

Християн Цуцев
Видяно 41 пъти
квалификации за световно 2018Един от сблъсъците с най-голям заряд в понеделник вечер несъмнено ще бъде този между Ейре и Дания, тъй като това се явява директна битка за класиране на предстоящото европейско първенство. Червеният динамит се намира в малко по-изгодна позиция, тъй като равенството също го устройва, но пък Ейре са в ролята на домакин, което със сигурност е предимство. Първата среща помежду им в групата завърши с равенство, а интересното е, че те бяха в една и съща група и в Лигата на Нациите, където отново на два пъти стигнаха само до равенство. Спортният букмейкър 1xBet пък решава да даде леко предимство на гостите от Дания, макар че разликата в коефициентите не е толкова голяма.

Залог за под 2.5 гола

Всичките седем мача на Ейре в тези квалификации завършиха с под 2.5 гола, като в последните си две срещи те дори не успяха да отбележат попадение. На фона на тази статистика, вероятността това отново да се случи не изглежда толкова малка.

Ейре с все по-нищожни шансове за класиране

Ейре се движеха добре в групата, но в последните си три мача нямат нито една победа, което усложни излизането им от групата. Така след провала им в Лигата на Нациите, където завършиха на последно място в своята група, сега тимът е напът да се провали и в квалификациите. От друга страна, Ейре са корав домакин и много трудно допускат попадения у дома. В последните си девет домакинства във всички надпревари те са допуснали едва пет гола.

Дания все още са непобедени

Дания е единственият отбор в групата, който не познава поражението, записвайки три равенства и четири победи. Това е логично продължение на силното им представяне в Лигата на Нациите, където също останаха непобедени. В играта на чужд терен обаче Червеният динамит е много по-склонен да се препъне, тъй като в последните си осем визити във всички надпревари, те само два пъти стигнаха до победа.
Прогноза
Коефициентите подлежат на промяна!
Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Ейре и Дания в директен сблъсък за Евро 2020

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!