В Италия отново се заговори за трансфер на Меси в Интер, но през 2021

Видяно 87 пъти

Пропуснатата титла в Испания и не особено добрата форма на Барселона доведе до напрежение в редиците на тима и отново се заговори за трансфер на Меси, като най-често се спрягаше името на Интер. В крайна сметка, Меси потвърди, че и през следващия сезон ще играе за Барселона. След неговия край обаче договорът на аржентинецът ще е изтекъл и според италианското издание Sport Mediaset, възможността Нерадзурите да го привлекат като свободен агент е напълно реална.

Според информацията, собствениците на Интер нямат притеснения относно евентуалната заплата на Меси, като са готови да му плащат по 50 милиона евро на година, вярвайки, че освен в помощ на отбора, неговото привличане ще има лавинообразен ефект в приходите от реклами и продажба на екипи. Наскоро пък, медиите гръмнаха с новината, че бащата на Меси е закупил къща в Милано, макар че най-вероятно покупката е с инвестиционна цел. В крайна сметка има още безброй фактори, преди осъществяването на подобен трансфер, но ако Меси реши да напуска Барселона, то със сигурност Интер ще са сред първите на опашката.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “В Италия отново се заговори за трансфер на Меси в Интер, но през 2021

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!