Интер представиха екипа за новия сезон и поискаха Агуеро в тима (видео)

Християн Цуцев
Видяно 49 пъти

Интер официално представиха новия си футболен екип за следващия сезон, като той бе показан в социалните мрежи чрез вълнуващо рекламно видео. Цветовете отново са добре познатите черно и синьо, емблематични за Нерадзурите, но този път вертикалните редуващи се ленти вече са пречупени.

В същото време италианските медии усилено започнаха да говорят за звездна размяна на играчи, включваща имената на Милан Шкриняр и Серхио Агуеро. Словашкия бранител е желан от доста големи клубове, но до този момент техните мераци са били охлаждани с високата трансферна сума, поставена от Интер. Ако обаче последните сведения се окажат верни, то Нерадзурите може би са склонни да се разделят с Шкриняр при условие, че се сдобият с подписа на още един аржентински голмайстор в лицето на Агуеро.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Интер представиха екипа за новия сезон и поискаха Агуеро в тима (видео)

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!