Интер и Манчестър Юнайтед обсъждат размяна между Шкринияр и Марсиал

Видяно 60 пъти

Не за първи път отборът на Интер проявява интерес към нападателя на Манчестър Юнайтед, Антони Марсиал. 24-годишния французин прави страхотен сезон в английската Висша лига, като вече има цели 21 попадения на сметката си. Червените дяволи обаче трудно биха се разделили с него и не случайно договорът му е до 2024 година, като поставената му цена е в размер на 60 милиона паунда.

От своя страна Интер трудно биха изкарали подобна сума и точно заради това те искат да вкарат в сделката централния си защитник Милан Шкринияр, който през последната година привлече вниманието на редица топ отбори, включително и Манчестър Юнайтед. Медиите на Апенините твърдят, че червените дяволи имат желанието да се сдобият със солиден централен защитник, какъвто е словашкият национал. Това пък би могло да ги накара да се откажат от силно представящият се Марсиал. В същото време, напоследък между Шкринияр и ръководството на Интер прехвърчат искри и нищо чудно те да се разделят с него.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Интер и Манчестър Юнайтед обсъждат размяна между Шкринияр и Марсиал

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!