Виртуални спортове в Inbet

Видяно 61 пъти

С встъпването си на онлайн хазартния пазар Инбет разшири драстично портфолиото от услугите си. Той добави опцията за поставяне на спортни залози и го направи по изключително атрактивен и всеобхватен начин. Към този момент, например, Inbet е единственият онлайн букмейкър у нас, който предлага 100% cashout на free bet, независимо от резултата, и разполага с мачове от 3-та и 4-та областна лига. В действителност в този сайт имате изобилие от бетинг опции. Към тях добавяме и модерните Инбет виртуални спортове, за които ви ще разкажем в подробности в следващите няколко минути.

Към Inbet залози


Къде да намеря залози на Инбет виртуални спортове?

Залози на виртуални спортове в Инбет

Няма да се затрудните да откриете наличните Inbet виртуални спортове. За да започнете да залагате на този тип събития, просто влезте в сайта и насочете вниманието си към основното меню, разположено в горната част на вашия екран.

Сред линковете за пряк достъп към основните услуги на оператора, ще откриете и Виртуални (между Бонус календар и eSports). Именно върху този надпис трябва да натиснете с мишката или пръста си, ако използвате телефон. Да, потвърждаваме от сега, че всички Инбет виртуални залози са достъпни и през мобилно устройство.


Кой е доставчикът на Inbet виртуални спортове?

На специално създадената страница за Inbet виртуални спортове ще видите два банера. Те посочват две имена на известни компании. Става дума за конкретните доставчици на виртуални спортове в inbet.com.

Ясно се вижда, че с този оператор си партнират едни от най-добрите разработчици на такъв тип бетинг продукти, а именно Vermantia и Betradar. На което и име да се доверите, няма да сгрешите. Имайте на предвид обаче, че повечето предложения пристигат от Betradar, докато Vermantia разполагат само с виртуални футболни залози.


Какви Inbet виртуални спортове има?

Видове виртуални залози в Инбет

Въпреки че вече споменахме част от тях, е важно да назовем всички актуални към момента Инбет виртуални спортове. Опциите ви залози в тази категория включват мачове от сферата на:

 • Футбола, в това число и конкретни лиги (Българско първенство, Евро турнир, Световно първенство и други).
 • Тенис.
 • Баскетбол.
 • Бейзбол.
 • Конни надбягвания.
 • Хрътки.

Инбет виртуални спортове – пазари

Повече от сигурно е, че няма да страдате от липса на достатъчно и интересни виртуални Inbet пазари. Разбира се, най-голямо е разнообразието при футболните събития. Тук можете да избирате между традиционни и по-екзотични маркети, в това число краен резултат, двоен шанс, точен резултат, първо и второ полувреме, първи голмайстор, дузпи, жълт картон и други. В тенис секцията с виртуални събития ще намерите залози за отделни сетове и геймове.

Inbet виртуални спортове – коефициенти

След задълбочения ни преглед на актуалните Inbet виртуални пазари и събития можем да заключим, че те са с доста добри коефициенти. Разбира се, няма как да кажем това за всички мачове и видове спортове. Категорично обаче, до голяма степен разделът с Инбет виртуални събития се отличава с отлични ставки. Още по-хубавото е, че тези мачове не са истински, а компютърна симулация и то с продължителност около 5 минути. С други думи, при поставен Inbet виртуален залог бързо ще разберете дали печелите, или не.

Inbet виртуални спортове – специални функции

Не само че траят едва няколко минути, но и всички Инбет виртуални събития могат да се проследят в реално време. Тази специална live функция е достъпна за всеки мач без значение дали е част от портфолиото на Betradar, или на Vermantia.

Непосредствено под изброените видове Inbet виртуални спортове има и секция Оферти. Тя включва промоциите на оператора, които се прилагат и за този тип събития.


Инбет виртуални спортове – предимства и недостатъци

Почитателите на такава бетинг активност няма как да не харесат наличните Inbet виртуални предложения. За по-неопитните от вас ще представим най-обективно техните предимства и недостатъци, за да прецените дали биха ви били интересни.

 • Плюсове
 • Не един, а цели два (и то видни) доставчици на виртуални спортове
 • Предлагат се различни видове виртуални спортове, а не само футбол, както е при много оператори
 • Ставките са сравнително високи
 • Пазарите за виртуален футбол са много на брой
 • Live streaming на всеки виртуален мач е на много високо ниво
 • Минуси
 • Не всеки спортен Inbet бонус е приложим за виртуалните мачове

Финални думи

Наличието на Инбет виртуални спортове е поредната опция за бетинг забавление в новия български онлайн букмейкър. С нея операторът трупа поредните си точки преднина пред по-опитните конкуренти на родната хазартна сцена. Според нас, Inbet виртуалните залози определено си заслужават да бъдат тествани.


Често задавани въпроси

Кой предоставя на Inbet виртуални спортове?

В Inbet виртуални спортове са налични благодарение на два видни в сферата доставчика, а именно Betradar и Vermantia.

Как да залагам на Инбет виртуален мач?

Поставянето на залог в секцията Inbet виртуални е идентично като процедура с поставянето на какъвто и да е друг спортен залог в страницата.

Има ли Инбет бонус за виртуални мачове?

Към този момент Inbet не са въвели специални промоции за виртуалните си събития. Някои оферти от секция Промоции обаче важат и за този тип мачове.

Какви Inbet виртуални футболни пазари има?

В Инбет виртуален футбол ще откриете изобилие от популярни и по-малко известни маркети. Сред тях са двоен шанс, първо и второ полувреме, краен победител, общ брой голове, залози за жълт картон, дузпа или голмайстор.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Виртуални спортове в Inbet

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!