Оферта Супер Коефициенти в Inbet Всеки Ден

Видяно 72 пъти

Освен със стандартните си високи ставки в сайта и офертата 0% марж, бонусите в Инбет разполагат и с промоция Супер Коефициенти. Както става ясно от името й, тя носи обещание за солидни крайни печалби.

Към офертата


Как работи Inbet Super Коефициенти?

BG Инбет бонус Супер коефициенти е специална оферта от новия български букмейкър. Нейните правила и условия са записани в стандартната секция Промоции. Там ще видите, че за да я активирате, не е нужно да търсите или въвеждате някакъв Inbet promo code.

Вместо това, търсете мачове и пазари с Inbet bonus Супер коефициенти директно в спортната програма на платформата. Те са отбелязани с някой от следните символи MEGABOOST, SUPERBOOST или BOOST. Докато ние ги търсихме, попаднахме и на секция „Завишени коефициенти“, обозначена със сива и жълт надпис. И в нея букито всеки ден ще ви предлага различни пазари и събития със ставки, които са значително по-високи от средните на пазара у нас. Залагайте на тях по същия начин, по който поставяте и останалите си прогнози с Инбет коефициенти в своя електронен фиш.


Специални правила за Ин Бет бонус Завишени коефициенти

инбет супер коефициенти

Преди да потърсите Супер коефициенти Инбет bonus офертите в сайта, запознайте се с техните условия и ограничения по-долу:

  • Конкретните видове спорт, лига, мач и пазар са определени и посочени от оператора
  • Можете да поставяте само единични залози с този Inbet Bonus
  • Нямате право на live залози с Инбет Бонус Супер Коефициенти
  • Завишените коефициенти не се съчетават със следните Inbet бонус предложения: Премиум Колонка, Начален спортен бонус, Персонална оферта, Старт преди старта, Бонус игра в inbet.com, Комбо Бонус Първа лига, Разиграване на каквито и да е бонус печалби, подарените безплатни залози и Инбет Фен Купа
  • Внимание: играчите не могат да залагат на свързани пазари и селекции с бонусни средства на 1 и същи мач, права колонка или системен залог
  • Този In Bet бонус важи само за потребители без наложени ограничения в сайта

Често задавани въпроси

На какви спортове има Инбет Бонус Завишени коефициенти?

Супер коефициенти могат да се предложат на всички видове спортове, налични в inbet.com.

Има ли ограничение за залозите с Inbet Bonus Супер коефициенти?

Да, те задължително трябва да се поставят преди началото на конкретното спортно събитие.

Защо не виждам никакви Инбет бонус Супер коефициенти?

Те нямат конкретен раздел, а пазарите им са отбелязани със специална икона – Завишени коефициенти, Boost, Mega Boost и така нататък. Букмейкърът ги предлага всеки ден. Ако не виждате такива, е възможно да сте с ограничени права на акаунта. В този случай не можете да използвате офертата.

Как трябва да разиграя спечеленото от Inbet бонус Завишени коефициенти?

Този Инбет бонус няма никакви специални изисквания за превъртане на спечеленото от вас. Приходът от тези залози ще се кредитира директно във вашата игрална сметка.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Оферта Супер Коефициенти в Inbet Всеки Ден

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!