Лимитира ли Inbet успешни играчи?

Видяно 88 пъти

В мрежата най-коментираният бетинг въпрос е свързан с лимитирането на успешни играчи. Тъй като Инбет съвсем скоро дебютира в онлайн пространството и интересът към неговите услуги е голям, е важно да обсъдим и тази тема. Дали операторът лимитира потребителите с най-големи печалби, ще разберете в следващите редове.


Какво означава лимитиране на Инбет играч?

Много често под лимитиран Inbet клиент погрешно се разбира изключването на такъв веднага след като той започне да трупа приходи по своята игрална сметка. Но идеята на този тип ограничение е съвсем друга.

В действителност при лимитиране на Инбет играч става дума за спиране на достъпа до акаунта или налагане на определени ограничения за използването на конкретни услуги в сайта. Подобни действия обаче се въвеждат като мярка за безопасност и гаранция за спазване на основните правила и етични норми в хазартната сфера.


Кога се налага лимитиране на Inbet успешни играчи?

Възможно е да лимитират вашия Инбет акаунт, но не ако започнете да печелите много, а при опасни или непозволени действия. Те се разделят на следните две групи:

  • Риск от хазартна зависимост. Като официално лицензиран и регулиран от НАП букмейкър Inbet спазва всички препоръки и задължителни процедури за предпазване на своите клиенти от този проблем. От една страна, операторът дава възможност на своите потребители сами – бързо и лесно – да вземат нужните мерки за ограничаване (или пълно закриване) на своя акаунт. От друга страна обаче, при съмнение за наличие на риск от хазартна зависимост, Инбет си запазва правото самоинициативно да лимитира акаунта на съответния играч. Подобно действие е изцяло съобразено и извършвано в името на сигурността на клиента.
  • Неправомерна активност. Възможно е да се наложи лимитиране на Inbet акаунт и ако потребителят се провини. Това се случва при неспазване на предвидените в сайта, а и от закона правила и условия за правомерна хазартна дейност. Примери за нерегламентирана активност е Инбет регистрация преди пълнолетие, използване на чужди и/или неистински лични данни, класиране за бонус без право на това и други злоупотреби.

Сведения за наложени лимити на Inbet играчи

Към днешна дата няма информация за често и неправомерно налагане на лимити на Инбет играчи. След нашата щателна проверка из различни бетинг и гейминг форуми установихме, че потребителите на този букмейкър не са застрашени от ограничения и наказания само защото печелят много. В прочетеното от нас става ясно, че лимитиране на Inbet играч се налага само и единствено при реална нужда от него – риск от хазартна дейност или грубо нарушаване на правилата в сайта и българските закони.


Контрамерки срещу лимитиран Inbet акаунт

Какво може да направим, ако се окажем с лимитиран Инбет акаунт? Имаме ли право на контрадействие? Както знаете, като лицензиран и регулиран от НАП букмейкър, Inbet може да се явява страна по официален спор с различни лица, в това число и със свой потребител. Тези спорове най-често се уреждат от регулатора на дадена страна, като у нас това отново е Националната Агенция по Приходите.

Същевременно, нашият съвет е при лимитиран Inbet акаунт, е първо да се свържете директно със съпорт отдела на компанията. Ако смятате, че сте прав в създалия се конфликт, можете да предоставите съответните доказателства за това, а в последствие и мирно да разрешите противоречията с оператора.

Последно, но не по важност, като експерти в сферата, ние напомняме, че превенцията е най-доброто лекарство. С други думи, най-добрите мерки, които можете да вземете срещу риска да бъдете лимитирани в inbet.com, е да:

  • Спазвате принципите за честна и отговорна игра;
  • Прочетете всички правила и условия за използване на сайта и да се придържате към тях;
  • При неясноти във връзка с която и да е услуга в сайта, да се обърнете за съдействие към съпорт отдела;
  • Не теглете всяка регистрирана печалба, особено ако е на малка стойност;
  • Не използвайте каквито и да е хакове и забранени стратегии.

Финални думи

Ако спазвате правилата и условията, както и принципите за честна и отговорна игра, не рискувате лимитиране на вашия Inbet акаунт. Във всички останали случаи, компанията не предприема каквито и да е действия, за да ограничи вашата активност.


Често задавани въпроси

Кога Инбет лимитира акаунт?

Само и единствено в случаите на риск от хазартна зависимост или при неправомерни действия от страна на потребителя.

Скоро навършвам 18 години, мога ли да си открия Inbet акаунт, без да бъда лимитиран?

Не, не можете. В закона ясно и изрично се споменава, че е нужно да имате пълнолетие, за да се регистрирате в хазартен сайт.

Какво да правя, за да избегна лимитиране на Inbet акаунт?

Просто се придържайте към правилата за честна и отговорна игра.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Лимитира ли Inbet успешни играчи?

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!