Ниво на коефициентите в Inbet online

Видяно 81 пъти

Inbet може от години да е популярна казино марка, но съвсем отскоро тя е вече част и от съвременната българска бетинг сцена. След като пусна първия си сайт в мрежата, компанията започна да предлага и спортни залози. Съвсем нормално е българските потребители да се интересуват най-вече от техните ставки. Причината е, че тези стойности са основният показател колко може да се печели в даден букмейкър. Останете с нас, за да научите повече за предлаганите Инбет коефициенти.

Inbet коефициенти


Видове Inbet коефициенти

Инбет видове коефициенти

За удобство на аудиторията Инбет предоставя възможност да се сменя формата на ставките за всяко отделно спортно събитие. Трябва да отбележим, че ако не направите никаква промяна, системата автоматично ще ви ги представя в десетичен вид, тъй като той е най-популярният.

В случай че искате да виждате наличните Inbet коефициенти в американски (с плюс и минус) или частичен (дробни числа) формат, скролнете до дъното на сайта. Във футъра има специална колонка Настройки, като на втора позиция ще видите надписа „Коефициенти“. Чрез него можете да направите промяната на формата на всички Инбет коефициенти.


Оценка на Инбет коефициентите

Опитните играчи знаят, че колкото по-високи ставки предлага даден хазартен оператор, толкова по-големи са евентуалните печалби, които могат да приберат от своите успешни залози. Конкретно за наличните Inbet коефициенти лично ние можем да кажем само положителни думи.

Причината е, че те са на доста добро ниво. Сравнявайки ги със ставките в други популярни и големи букмейкъри у нас, тук те понякога ги надвишават значително. Разбира се, това е само общата оценка на актуалните Инбет ставки. В някои раздели те не са толкова високи, но като цяло са атрактивни и задоволителни. Така например, ако за даден футболен мач в повечето сайтове за равенство между двата отбора се предлага ставка 2.20, в Inbet тя най-често достига до 2.35.


Още по-високи Inbet коефициенти – специални оферти

Наличните високи Inbet коефициенти могат да станат и още по-високи. Как става това, можете да разберете в секция Промоции. В нея са поместени две специални оферти, които ви позволяват да залагате на завишени Инбет коефициенти.

Инбет 0% Марж

Инбет 0�арж

Inbet 0% Марж представлява ежедневна промоция. Всеки ден потребителите ще могат да се насладят на специална селекция от събития, за които букмейкърът няма да взима комисионна. С други думи те ще са със завишени ставки. Можете да намерите конкретните мачове в спортната страница на inbet.com и по-конкретно в лявата страна, непосредствено преди списъка с наличните дисциплини. Вижте основните специфики на ексклузивния Инбет бонус 0% Марж по-долу:

  • За кои спортове се отнася? – футбол, баскетбол, хокей и тенис.
  • За кои пазари е налична промоцията? – само за „краен резултат“.
  • За какви залози може да се приложи – единични, множествени и системни.
  • Важи ли за залози на живо? – не, важни само за предварителни залози.
  • Други изключения от промоцията – не се комбинира с офертите Премиум колонка, Начален Инбет Бонус, Персонален Inbet бонус, Старт преди Старта, Inbet Бонус игра, Комбо Бонус Първа лига, Разиграване на бонус средства, Free bet и Inbet Фен Купа.

Inbet Супер Коефициенти

Инбет супер коефицент

В списъка с Inbet бонус предложения има още една оферта, която ще ви даде възможност да поставите залог със завишена ставка. Не се колебайте да я откриете в секция Промоции и да се запознаете с нея. Тя е представена под името Всеки Ден Inbet Супер Коефициенти и представлява поредната ежедневна оферта. С нея получавате възможност за залози на конкретни пазари, чиито ставки ще са значително по-високи от тези в другите букмейкъри.

Всеки ден операторът избира произволно конкретните събития и маркети, като в програмата ще ги откриете маркирани с някое от следните имена – *MEGABOOST*, *SUPERBOOST* или *BOOST*. Вижте повече подробности за актуалния Inbet бонус Супер Коефициенти:

  • За какви залози важи? – само за единични.
  • Може ли да се прилага за залози на живо? – не, отнася се само до предварителни залози.
  • Колко по-високи са коефициентите? – с около 20%.
  • Други ограничения – актуалният Инбет бонус Супер коефициенти не се комбинира със следните оферти: Премиум Колонка, Начален Бонус Спорт, Персонален Бонус, Старт преди Старта, inbet Бонус Игра, Комбо Бонус Първа лига, Разиграване на Бонус средства и Free Bet, Инбет Фен Купа.

Финални думи

Предлаганите Инбет коефициенти определено няма да ви разочароват. Те са на доста добро – често по-високо от средното за пазара – ниво. От друга страна, операторът предлага допълнителна възможност да печелите повече от вашите успешни прогнози, а именно като предоставя двете ежедневни промоции Inbet Бонус 0% Марж и Инбет Супер Коефициенти Всеки Ден.


Често задавани въпроси

Високи ли са наличните Инбет коефициенти?

След нашия преглед и сравнение с останалите действащи букмейкъри у нас можем да заключим, че актуалните Inbet коефициенти в повечето случаи са над средните за пазара.

Какво е Inbet Бонус Супер Коефициенти?

Представлява ежедневна оферта, която предлага списък с избрани пазари, чиито ставки са увеличени с около 20%.

Къде да намеря пазари от Inbet 0% Марж?

Всички маркети, за които Инбет няма да вземе комисионна, респективно ще предложи по-високи ставки, тоест с 0% Марж са налични в Спортната секция, вдясно на екрана ви, непосредствено преди списъка с наличните дисциплини.

Защо понякога наличните Inbet коефициенти се сменят?

Това е характерно за всички коефициенти в live sport страниците на всички букмейкъри. Ставките се променят постоянно поради динамиката на случващото се на терена.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Ниво на коефициентите в Inbet online

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!