100% Кеш Аут с Free Bet в Inbet.com

Видяно 69 пъти

Промоцията Безплатен Залог е сред най-популярните награди, предлагани в съвременните букмейкъри. Същото можем да твърдим и за бетинг функцията Затвори залог. Представете си обаче какво би станало, ако двете оферти се обединят в една!

Ако това ви се струва невъзможно, то тогава все още не сте тествали Inbet бонус 100% Кеш Аут с безплатен залог. Научете повече за тази уникална за българския хазартен пазар опция в следващите редове.

Вземи Бонус


Как да активирам Inbet бонус Free Bet 100% Кешаут?

Въпреки че звучи сложно и объркващо на първо време, Inbet bonus Безплатен Залог със 100% Кешаут си заслужава да бъде използван. За да се възползвате от него, просто трябва да следвате тези стъпки:

 1. Играйте достатъчно редовно в inbet.com, за да се класирате за персонален бонус безплатен залог.
 2. Следете секцията „Моите оферти“ в своя профил, за да видите дали вече не сте получили такъв.
 3. Когато го получите, приемете условията и правилата на своя персонален Inbet бонус.
 4. Задължително активирайте вашия Безплатен залог в рамките на 24 часа от получаването.
 5. Не забравяйте да използвате своя Free Bet в рамките на 3 дена, считано от датата на неговото активиране.
 6. Ако го загубите, използвайте Кеш Аут 100% функцията, за да ви върнат безплатния залог.
 7. Разиграйте отново своя Free Bet, докато регистрирате печалба от него.

Допълнителни правила за бонус Инбет Безплатен залог за 100% Затвори Залог

За да се възползвате от ексклузивния Inbet бонус Free Bet 100% Cashout, е нужно да се да приемете, а и да спазите някои специални условия и изисквания. В случай че ги нарушите, системата няма да възстанови вашия безплатен залог още с първата регистрирана загуба.

 • Free bet може да се постави само на единичен залог. Прави колонки и акумулатори не се приемат.
 • Този безплатен залог трябва да се използва еднократно. Не бива да разделяте стойността му на части.
 • Free Bet може да се използва само и единствено за пазар с максимален коефициент 2.20.
 • Този Inbet bonus трябва да се използва само и единствено за маркети с налична Cashout опция.
 • Цената, която операторът ще ви предложи, за да затвори вашия залог, винаги се равнява на стойността на получения Free bet.

100% Кеш Аут Free Bet Инбет Бонус – Подробен пример

Още ви е трудно да си представите как точно работи Инбет бонус 100% Cashout Free Bet? Нека ви дадем конкретен пример, за да онагледим механизма на действие на тази промоция.

Да предположим, че сте получили Безплатен залог на стойност 30 лева в „Моите оферти“. Прочетете неговите правила и условия и ако сте съгласни, го приемете, а в следващите 3 дни и го използвайте в пълната му стойност.

Можете да заложите на любимия си Реал Мадрид да победи Барселона с 1 гол разлика, ако в момента този пазар е със ставка 2.10. Ако в последствие се вдигне на 2.50, ще трябва да изберете друг маркет. Да кажем, че промяна няма и поставите точно този залог.

В последствие обаче в 85-та минута от двубоя резултатът е 1 на 1, а от Реал Мадрид вече са изкарали цели двама играчи заради червен картон и възможността вашият отбор да поведе изглежда нищожна. Не е нужно да претърпявате загуба.

В този случай отидете в „Моите залози“ и избери функцията Кешаут. Без значение каква би била офертата на Инбет при този развой на събитията, а и в толкова напреднало игрово време, сега операторът ще ви върне заложените 30 лв под формата на нов безплатен залог. Обмислете за какво да го използвате и не се тревожете, ако отново загубите. Можете да натискате бутона Затвори залог отново и отново, докато вашият Free Bet не ви донесе печалба.

Внимание: когато това се случи, по сметката ви ще се отрази само нетната печалба, тоест без стойността на безплатния залог.


Какво представлява Инбет Кеш Аут 100% Безплатен Залог?

inbet free bet с кеш аут бонус

Inbet бонус 100% Cashout с Free bet е комбинация от два типа оферти. Основната идея на това съчетание е потребителят да реализира печалба – без значение колко загуби ще претърпи преди това.

Едната оферта е добре познатата функция Inbet Затвори залог. С нея играчите получават правото да уредят поставената си спортна прогноза преди края на мача и срещу съответно предложената от бетинг компанията сума.

Втората оферта е Безплатен залог. Конкретно в този Inbet бонус тя се явява форма на персонална оферта, тоест предоставя се след регистрирана висока активност на клиента.

Комбинирайки двете опции, Инбет Бонус 100% Cashout при безплатен залог ви дава неизчерпаем брой от възможности да генерирате печалба. Ако вашият Free Bet се окаже неуспешен, просто го затваряте и системата ще го възстанови по сметката ви. Така вие получавате шанс да използвате своя Free bet отново. Ако пак изгубите, операторът за пореден път ще ви върне безплатния залог чрез Кеш Аут. И така, докато вашият Free bet не бъде успешен.


Нужен ли е Inbet promo code за 100% Затвори залог с Free Bet?

Не е задължително да ви трябва Inbet промоционален код (*INBONUS се ползва само при регистрация), за да активирате уникалната по рода си промоция 100% Cashout с Free Bet. Единствената възможност да се изисква такъв, се свързва с конкретната персонална промоция. И в този случай обаче при нейното получаване в „Моите оферти“ ще получите съответния Inbet промо код, за да активирате Free Bet.


Къде да намеря Inbet Bonus 100% Cash out Free Bet?

Инбет bonus 100% Кешаут с безплатен залог е без аналог за родната бетинг сцена. Такава оферта не можете да намерите никъде другаде освен в inbet.com. Предложението е разгледано в детайли, със съответните правила и условия, в страницата Промоции.

От там обаче няма как да вземете своя Free Bet за 100% Кешаут Инбет бонус. Безплатен залог можете да получите само като официално регистриран и лоялен клиент на оператора. Ако компанията реши да ви даде този Inbet bonus, той ще се отрази в раздел „Моите оферти“ на вашия акаунт.


Често задавани въпроси

Кой може да получи Inbet бонус 100% Кеш Аут с Безплатен залог?

Тази комбинирана уникална за БГ пазара оферта е валидна само за лоялни клиенти на оператора, защото се предлага под формата на персонален Инбет бонус.

Колко време имам да използвам своя Безплатен залог със 100% Cashout?

Задължително е да го поставите в рамките на 3 дена от неговото активиране. В противен случай ще го изгубите.

Колко пъти Инбет ще възстановява моя безплатен залог със 100% Кешаут?

Толкова пъти, колкото е нужно или до генериране на печалбата от вашия Free Bet.

Колко ще получа от Инбет, ако затворя безплатния си залог?

Сумата ще е равна на сумата на вашия Free Bet. Затова и този Inbet бонус се казва 100% кешаут.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “100% Кеш Аут с Free Bet в Inbet.com

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!