Inbet Кеш Аут ▷ Как да затворя залог в Инбет?

Видяно 92 пъти
💰 Inbet кеш аутпремач или лайв
♻ Позволени залозиединични и множествени
💶 Стойност Inbet cash outавтоматично в реално време
💎 Бонус със Затвори ЗалогFree Bet със 100% Кеш Аут
⛔ Инбет кешаут неналиченкоефициенти, по-високи от 50

Много често се случва така, че да сме убедени на 100% в своята спортна прогноза в Inbet онлайн, но в хода на мача да се окаже точно обратното. Друг път залагаме на дадено събитие и то се развива според нашите очаквания, но до края на игралното време остават твърде много минути и в крайна сметка загубата е повече от възможна. Не е нужно да се примирявате с подобни ситуации. С Inbet Затвори залог (*инбет кеш аут) можете да си спестите риска и дори да завършите деня на печалба.

Към Inbet кеш аут


Как се използва Кеш Аут Inbet?

Използването на опцията Затвори залог в Инбет не е трудна задача. Напротив, лесна е. Но за тези от вас, които нямат опит с нея, ще дадем и подробно ръководство с отделните стъпки за нейното приложение:

 1. Необходимо е да имате поставен поне 1 залог в електронния си фиш.
 2. Имайте на предвид, че Затвори залог в Инбет не винаги се активира, така че трябва да проверите дали функцията е налична конкретно за вашата селекция.
 3. За целта, в секция „Моите залози“ в електронния ви фиш трябва да търсите надпис „Затвори залог“.
 4. Проверете какво е предложението на оператора и преценете дали ви устройва.
 5. Ако сте съгласни с офертата на бетинг компанията, натиснете бутона „Затвори“.
 6. Потвърдете своята заявка.
 7. До няколко секунди залогът ви ще бъде записан като уреден с изключение на случаите, в които се възползвате от частичен Inbet Кешаут.

Специални правила за Ин Бет Затвори залог

Функцията Инбет Кешаут има определени ограничения и специални изисквания. Когато я използвате, винаги ги взимайте в предвид:

 • Тази опция е приложима както за единични, така и за множествени залози.
 • Inbet Затвори залог става невалидна, когато някоя от избраните от вас селекции е блокирана или е със статус „неактивна“.
 • Не можете да използвате залог, уреден с Кешаут, за покриване на условията за превъртане на който и да е Inbet бонус.
 • Cash out Inbet e приложим и за залози на живо, а също така и от мобилни устройства;
 • Функцията Inbet Кешаут не се прилага за Хендикап залози;
 • Не е възможно да се комбинира с Инбет създай залог функционалността.

Инбет Затвори залог – реален пример

За да си обясните още по-лесно как работи функцията Inbet Cash out, нека ви дадем и конкретен пример.

Да си представим, че сте заложили 50 лева на мач от Българската футболна първа лига и по-конкретно на пазара 1х2, като коефициентът му е бил 2.0. Ако до края на мача познаете, че победителят ще е домакинът, ще спечелите 100 лева. Но ако в хода на събитието гостите вкарат един гол и остават още 22 минути до края на игралното време, а операторът ви предложи 60 лева, за да затворите залога си, определено си заслужава да се възползвате от тази възможност. Видите ли офертата в електронния си фиш, направете заявка за Inbet Кешаут и приберете 10 лева печалба и си спестете загубата от 50 лева.


Какво представлява Затвори залог в inbet.com?

инбет контрол на риска при кеш аут

Затвори залог Инбет е бетинг функция. Тя присъства и в редица други оператори – както български, така и чуждестранни – и е много вероятно вече да сте я срещали, а и да сте я използвали.

Същността й се състои в това, че ви позволява да уредите своя залог преди края на мача. Това означава, от една страна, да си спестите финансовия риск при не дотам добре развиващата се за вас среща, или да вземете печалбата си, докато е време, защото вашият отбор започва да трупа картони или други негативи. И в двата случая изборът е ваш, защото операторът ви прави само предложение да затвори залога ви срещу определена сума. Вие можете да приемете неговата оферта, но можете и да я отхвърлите и да видите какво ще се случи в края на мача.


Къде да намеря Inbet Кеш Аут?

Инбет Кеш Аут е класическа специална оферта. Като такава, можете да я намерите в секция Промоции, за която имате пряк достъп в основното меню на сайта. След като посетите тази страница, изберете наличните Inbet бонус предложения в категория Спорт. Именно там ще можете да прочетете подробните правила за опцията Затвори залог. На практика обаче, нейното осъществяване става директно в спортната секция на сайта и по-конкретно в самия ви електронен фиш.


Видове Inbet Кешаут

Съществуват два вида Инбет Кешаут. Те са и двете разновидности на функцията, които са налични изобщо в бетинг сферата, а именно:

 • Inbet Пълен Кешаут. Това е класическата форма на функцията Затвори залог. При нея спирате да играете с направената от вас прогноза. Без значение какво ще се случи до края на мача, вие оставате с приетата оферта, направена ви от букито.
 • Ин Бет Частичен Кешаут. В този случай, заложената от вас сума се разделя на две. За една част от нея вашият залог се затваря и вие прибирате предложената ви сума, а за другата – той продължава да е активен, тоест може да ви донесе допълнителна печалба, но можете и да я изгубите.

Инбет Бонус 100% Cash Out на Free Bet

inbet free bet с кеш аут бонус

Освен класическото дуо пълен и частичен Inbet Кешаут в този сайт ще намерите и още едно интересно предложение. То също е свързано с опцията да затворите вашия залог. На практика обаче представлява ексклузивен Inbet бонус 100% Кешаут на безплатни залози. Това е не просто интересна, но и без аналог на българския пазар промоция. Според нейните правила всеки играч има правото да затвори своя Free bet изцяло и да изпробва късмета си отново, докато не спечели.


In Bet Кешаут – предимства и недостатъци

Inbet Затвори залог е отлична възможност да намалите загубите си и да контролирате максимално своята бетинг активност. Като повечето опции в един букмейкър и тя си има своите силни и слаби страни. Ние сме ги описали по-долу.

 • Плюсове
 • Важи за всички турнири, мачове и спортове с малки изключения
 • Налична е в двете си разновидности – частичен и пълен Кешаут
 • Използва се бързо и лесно
 • Заявките се извършват доста скоростно – за няколко секунди
 • Достъпна е в live и mobile режим
 • Наличен е и специален Инбет бонус за 100% Кешаут на безплатни залози
 • Минуси
 • Понякога операторът не я предлага за определени събития
 • Несъвместима е с Хендикап пазари

Финални думи

Предложението Затвори залог в Inbet определено е добра възможност да държите под максимален контрол всички свои прогнози за спорт. Според нас, функцията е уредена на доста добро ниво в този букмейкър. С малки изключения, тя се предлага почти за всички налични в програмата събития. Тази Inbet кеш аут опция е добре дошла за потребителите без значение с какви интереси са и на какво най-често залагат.


Често задавани въпроси

За кои спортове важи Inbet Кешаут офертата?

Тази бетинг опция се предлага за всички видове спорт – без изключение. Операторът обаче сам преценява дали да ви даде Cashout оферта.

Защо нямам опция Затвори залог в Инбет за моята Хендикап селекция?

Защото точно за този пазар функцията Кешаут Инбет не е приложима.

Защо Кешаут Inbet офертата постоянно се променя?

Защото ако играете на живо, заедно с динамичната промяна на коефициентите, се променя и предложението на Инбет.

Мачът е отменен, какво става с моята Inbet Кешаут оферта?

В този случай тя автоматично става неактивна.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Inbet Кеш Аут ▷ Как да затворя залог в Инбет?

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!