Чиро Имобиле се обясни в любов на Лацио, смята да остане до края

Християн Цуцев
Видяно 13 пъти

Чиро Имобиле направи пореден запомнящ се сезон с фланелката на Лацио, като успя да наниже цели 36 гола в италианската Серия А, с което не само стана голмайстор на първенството, а си осигури и златната обувка за най-много отбелязани попaдения в Европа. Логично, името на 30-годишния нападател започна да се спряга за трансфер в различни топ отбори, но изглежда това няма да се случи през лятото, а може би и до края на кариерата на футболиста.

В интервю относно бъдещето си, Имобиле сподели, че планира да се обвърже с Лацио до 2025 година, когато вече ще е на 35 години. Той определи като безценно всичко, което е получавал и продължава да получава от клуба, а това е достатъчно, за да пренебрегне какъвто и да е друг интерес към него. Такъв пък е имало от Наполи, признава голмайсторът, който е разговарял с небесносините още преди да премине в Лацио, но по една или друга причина трансфер не се е осъществил.

Експерт
Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 мнения за Чиро Имобиле се обясни в любов на Лацио, смята да остане до края

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!