Златан Ибрахимович с ново историческо постижение

Видяно 107 пъти

Златан Ибрахимович не спира да изумява. Макар и вече на 38 години, той продължава да играе на най-високо ниво, като вчера отново поведе Милан към поредна победа. Шведът наниза две от попаденията, като по този начин той закръгли сметката си на 50 гола с фланелката на Росонерите. Ибрахимович се превърна и първият футболист в историята, който има отбелязани по 50 или повече попадения и за двата милански гранда.

Все още не е ясно дали кариерата му ще продължи с червено-черната фланелка, но той очевидно перфектно влиза в ролята на лидер на тима. Милан вече 11 поредни двубоя не познават поражението и напълно си заслужиха мястото в Лига Европа. Ибрахимович пък отново прояви нескромност, като заяви, че е като Бенджамин Бътън и ще остане винаги млад. Шведът обаче все още не се е разбрал с ръководството на клуба, дали ще остане и през следващия сезон. Различни спекулации го пращаха в Лийдс, а също и му отреждаха завръщане в родната Швеция.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Златан Ибрахимович с ново историческо постижение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!