Ибрахимович официално обяви, че остава в Милан, но сменя номера си

Видяно 140 пъти

През последните седмици се твърдеше, че Златан Ибрахимович е напът да поднови договора си с италианския Милан. Това явно наистина ще се случи, след като самият швед публикува в своя Twitter снимка с фланелката на Милан и текст, „Както казах, просто загрявам“. На изображението пък се вижда и поправката в номера на футболиста. През последния сезон той игра с номер 21, но сега вече ще бъде с номер 11, както в първия си престой в клуба.

Все още не са обявени параметрите по новия договор на Ибрахимович, но според информация на Sky Sport Italia, той ще бъде за една година, а паричното му възнаграждение ще е в размер на седем милиона евро. Очаква се договорът да бъде подписан утре, а след това футболистът да се присъедини към подготовката на тима. Ибрахимович се присъедини към Милан през това лято, като в изиграните си 18 мача за тима успя да отбележи десет попадения, превръщайки се в лидер на отбора, въпреки своите вече 38 години.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Ибрахимович официално обяви, че остава в Милан, но сменя номера си

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!