Унгария приема последния Андора за задължителна победа

квалификации за световно 2018Основните фаворити за заемане на първите две места в група B са Швейцария и Португалия, като и към момента те са в челото на временното класиране. Унгария обаче също имат амбиции да участват на още един голям форум, след като само преди няколко месеца се представиха повече от достойно на европейското първенство във Франция. Тимът обаче трудно започна квалификациите, като още на старта се препъна срещу Фарьорските острови, след което последва и загуба от Швейцария. Победата над Латвия в последния кръг обаче ги върна в играта, но за да подпечатат амбициите си за продължаване напред, те са длъжни да победят и в настоящата си среща.

Техният опонент е тимът на Андора, който логично се намира на дъното в подреждането, като все още няма дори спечелена точка. Целите на тима обаче са различни и те вероятно ще се стремят да „крадат” точки от по-именитите си съперници в срещите у дома, макар че с голова разлика 1:9 дори това изглежда трудно вероятно. Унгария трябва да спечелят този мач и очакванията ни са да го направят.

Прогноза: 1

Какви бонуси се налични за тази среща?

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €30 за Спорт

Автор

Hristian Tsutsev

Hristian’s main responisibilities entail the writing of football predictions for Betenemy. He is also in charge of writing quality content articles that can be found on the pages of the site.

Напишете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *