Хъл Сити ще се опита да спре серията от загуби като надвие Стоук Сити

Премиършип АнглияДвубоят между Хъл Сити и Стоук Сити на пръв поглед изглежда не чак толкова интересно опашкарско дерби, но всъщност е сблъсък, който може да оттласне от дъното един от двата отбора. Нашата прогноза е, че това ще бъде тимът на Стоук Сити. В последните си мачове те показаха подобрение в играта си, като записаха победа и две равенства, едното от които, при гостуването на Манчестър Юнайтед.

Не така стоят нещата обаче при Хъл Сити. В последните си четири мача те са инкасирали четири загуби, като само в тях са допуснали общо 17 гола. Тази ужасяваща статистика прави Хъл Сити и тимът с най-лоша защита в шампионата. Статистиката в преките мачове също е в полза на Стоук Сити, като в последните шест сблъсъка те отчитат три победи, две равенства и една загуба. Предимство за тигрите е това, че играят пред собствена публика, но в последните мачове на тима се видя, че това не е от голямо значение. Прогнозата ни е победа за гостуващия тим.

Прогноза: 2

Какви бонуси се налични за тази среща?

Bet365100лв. бонус Efbet – 110 лв. нова сметка Betfair – €30 за Спорт

Автор

Християн Цуцев

Основните отговорности на Християн включват писането на футболни прогнози за Бетенеми. Той отговаря за написването на качествени статии с новинарско съдържание, които могат да бъдат намерени на страниците на сайта.

0 мнения за Хъл Сити ще се опита да спре серията от загуби като надвие Стоук Сити

Сподели мнение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!