Серхио Рамос: Бих подписал с Холанд вместо с Мбапе

Видяно 83 пъти

Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд са двете млади звезди, които се считат за следващите крале на футбола. Неведнъж пък Реал Мадрид бяха спрягани за нов отбор и на двамата, но подписване ще е трудно дори само с единия. Според Серхио Рамос, по-възможен избор е норвежецът, чиято цена е значително по-евтина. Твърди се, че Дортмунд са склонни да се разделят с него за около 80 милиона евро, имайки предвид, че следващата година се активира неговата освобождаваща клауза.

По време на интервю в Twitch платформата Серхио Рамос сподели:

Холанд или Мбапе бих взел ако бях треньор? Бих искал да имам и двамата. Може би поради обстоятелствата и настоящата ситуация днес мисля, че би било малко по-лесно да подпиша Холанд. За Мбапе се говори като за заместник на Кристиано Роналдо и Лионел Меси, но обстоятелствата са по-сложни. Никога не би било лошо да подсилим Реал Мадрид с деветка като Холанд, който има нещо, което ние нямаме: скорост, глад, височина … Разбира се, Мбапе също има тези качества, но към момента ще бъде много по-лесно да се подпише с Холанд.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Серхио Рамос: Бих подписал с Холанд вместо с Мбапе

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!