Залози за груповата фаза на Световното в Русия

Видяно 92 пъти

Лятото на 2018 г. ще предложи първокласни емоции на всеки футболен фен. Дори да не сте горещ любител на този спорт, Световното първенство в Русия е чудесна възможност да опитате късмета си, като заложите. Много от букмейкърите вече предлагат разнообразни пазари, а в този текст ще разгледаме какви са опциите ви още в груповата фаза на състезанието.Група „А“ – Домакинската група

„А“ група е изключително благодатно поле за изява. Това е домакинската група и в нея Русия ще се изправи срещу Саудитска Арабия, Египет и Уругвай. Самото първенство ще бъде открито с двубоя между Русия и Саудитска Арабия.

световно 2018 - група АБезспорен фаворит на букмейкърите в „А“ група е отборът на Уругвай. Според нас обаче тимът на Русия никак не е за подценяване, като се има предвид, че играчите ще получат мощна подкрепа от страна на публиката. Любопитен факт е, че от Световното във Франция през 1998 г. насам домакините на турнира винаги са излизали напред от груповата фаза.

Изключение прави единствено изданието на първенството в ЮАР през 2010 г. Ако питате нас, това е чудесен начин да се възползвате от оценките на букмейкърските къщи и да обърнете стойностите в своя полза. И така, с две думи:

Безспорният фаворит в сайтовете за залози е Уругвай, но вие може да предизвикате късмета си и да заложите на домакините. Графикът на мачовете е следният:

 • 18:00 ч. 14 юни Русия срещу Саудитска Арабия
 • 17:00 ч. 15 юни Египет срещу Уругвай
 • 21:00 ч. 19 юни Русия срещу Египет
 • 18:00 ч. 20 юни Уругвай срещу Саудитска Арабия
 • 17:00 ч. 25 юни Саудитска Арабия срещу Египет
 • 18:00 ч. 25 юни Уругвай срещу Русия
Нашата прогноза:

Нашият фаворит тук е Русия. Смятаме, че домакините ще успеят да впрегнат силите си, така че да зарадват своите фенове на роден терен. Повечето букмейкъри са на друго мнение и оценяват Уругвай като фаворит. Коефициентите на Русия в Winbet, Betfair и Bet365 варират между 2.50 и 2.80, докато тези на Уругвай са в порядъка 1.80 – 1.90. Ако се разровите в Efbet обаче и разгледате прогнозите за отделните мачове, ще забележите, че Русия е фаворит при всички свои срещи. Изключение прави единствено сблъсъкът с Уругвай, но коефициентите и тук са близки – 2.90 за Русия срещу 2.40 за Уругвай.


„В“ Група – битката на иберийците

световно 2018 - група „“ група ще изправи едни срещу други отборите на Иран, Мароко, Португалия и Испания. Вероятно се досещате, че безспорният фаворит тук са червените фурии, които всъщност са и в ТОП 5 на залозите за краен победител в турнира.

Със сигурност тази група ще бъде доминирана от европейския футбол и начело ще застане тим от Стария континент. Ако обаче сте в настроение, може да се възползвате от лидерството на Испания и да заложите на Португалия.

В крайна сметка, футболът е и въпрос на късмет, а отбор с Роналдо, Андре Силва, Седрик Соарес и Пепе не е за подценяване. Ако сте от хората, които се възхищават от все сърце на таланта на Роналдо, може да опитате точно тази стратегия за „В“ група. Ето и програма за предстоящите срещи:

 • 18:00 ч. 15 юни Мароко срещу Иран
 • 21:00 ч. 15 юни Португалия срещу Испания
 • 15:00 ч. 20 юни Португалия срещу Мароко
 • 21:00 ч. 20 юни Иран срещу Испания
 • 20:00 ч. 25 юни Испания срещу Мароко
 • 21:00 ч. 25 юни Иран срещу Португалия
Нашата прогноза:

Испания показа с играта си, че е очакваният фаворит тук. Коефициентите за фуриите са между 1.45 и 1.53. Ако обаче ви се рискува и вярвате в елемента на изненадата, може да заложите и за отбора на Роналдо. Шансовете му се оценяват в Бет365, Betfair и Winbet със стойности между 2.8 и 3.0. За директния сблъсък между двете страни Ефбет счита испанците за категоричен фаворит. Коефициентите за срещата са 1.85 за фуриите срещу 4.35 за Португалия.


Група С – Групата с изявения фаворит

Ако намирате удоволствие в неочакваните обрати, „С“ Група едва ли ще ви бъде много интересна. В нея сили ще премерят Дания, Перу, Австралия и Франция.

световно 2018 - група СВажно е да знаете, че Франция е един от фаворитите на букмейкърите за краен победител на Световното. Ето защо сайтовете за прогнози отреждат абсолютното лидерство на петлите и ако по сърце искате да заложите на тях, няма да може да реализирате кой знае какви приходи. В момента Франция разполага с плеяда от класни играчи и съперниците ѝ в груповата фаза трудно ще ѝ се противопоставят.

Ако сте любител на нестандартните решения обаче, може да гласувате доверие на датчаните. Те показаха красива игра на квалификациите, а талантът на полузащитника Кристиан Ериксен наистина впечатли всички.

И така, за да си докарате печалба от „С“ група, ще трябва да пренебрегнете очевидния фаворит, но пък на кое първенство няма изненади? Предлагаме ви и програма на мачовете:

 • 13:00 ч. 16 юни Франция срещу Австралия
 • 19:00 ч. 16 юни Перу срещу Дания
 • 16:00 ч. 21 юни Дания срещу Австралия
 • 20:00 ч. 21 юни Франция срещу Перу
 • 17:00 ч. 26 юни Дания срещу Франция
 • 17:00 ч. 26 юни Австралия срещу Перу
Нашата прогноза:

Франция е сигурният победител тук, затова е стойностите и при букмейкърите са доста ниски – 1.30. Ако желаете да генерирате печалба от тук, най-добре би било да се опитате да заложите, че Дания ще завърши втора и ще се класира за следващия етап. В Уинбет може да го направите с предположението Кой ще завърши първи и кой втори, където двойката на Франция и Дания ви носи коефициент от 2.55. В Бетфеър може да предположите директно, че Дания ще се класира, като тази прогноза е оценена с 1.50. В Бет365 стойностите са малко по-изгодни и прогнозата е с коефициент 1.61.


Група „D“ – битката за първите две места

В случай, че сте хвърлили едно око на участниците в „D“ група, може бързо да сте загубили интерес към развръзката. Аржентина – любим отбори за всички фенове на футбола, е и безспорният фаворит на букмейкърите.

световно 2018 - група DТя ще се изправи срещу Исландия, Хърватия и Нигерия. Ако в „D“ група съдбата не готви някоя непредсказуема изненада, всичко тук е ясно. Макар че Лео Меси трябваше да влачи съотборниците през квалификациите и тимът бе на крачка от неуспех, Аржентина си остава фаворит. Вариантът тук е да потърсите опция за прогноза на втори в групата и да заложите на Хърватска.

Тимът, воден от лидери като Лука Модрич и Марио Манджукич, показа страхотно темпо през квалификациите и ще иска да се развихри пред руската публика. Мачовете в групата ще се проведат, както следва:

 • 16:00 ч. 16 юни Аржентина срещу Исландия
 • 21:00 ч. 16 юни Хърватия срещу Нигерия
 • 21:00 ч. 21 юни Аржентина срещу Хърватия
 • 18:00 ч. 22 юни Нигерия срещу Исландия
 • 21:00 ч. 26 юни Исландия срещу Хърватска
 • 21:00 ч. 26 юни Нигерия срещу Аржентина
Нашата прогноза:

Лео Меси и компания няма да позволят да бъдат засенчени още в груповата фаза и ще завършат на първо място. Ако заложите на Аржентина като фаворит, в комбинация с второ място за Хърватия, ще играете при коефициент 2.70 в Уинбет. Отделната прогноза, че Хърватия ще се класира се оценява между 1.44 и 1.50. В Ефбет тимът на Манджукич е сочен за фаворит при всички срещи, с изключение на мача срещу Аржентина.


Един от фаворитите е в Група „Е“

световно 2018 - група ЕЕдин от основните фаворити на първенството и лидер в ТОП 5 при много букмейкъри е Бразилия. Тя ще играе в група „Е“ срещу отборите на Сърбия, Коста Рика и Швейцария.

Селесао имаше късмет и няма да се налага да изразходва напълно силите си още в груповата фаза. С Неймар, Габриел Жесус, Филипе Каутиньо и пр. в редиците си, Бразилия доминира над останалите отбори. Изглежда загуба на средства да залагате срещу нея. Но ако все пак очаквате изненадата и предпочитате риска с високи коефициенти, вашият избор е Сърбия.

В последните години тимът се разви в огромна степен и показа умения на квалификациите. Внушителният Неманя Матич и младокът Сергей Милинкович-Савич може да успеят да затруднят Неймар и компания. Едно е сигурно обаче – тук ще може да погледаме красив футбол. Програмата за срещите е:

 • 16:00 ч. 17 юни Коста Рика срещу Сърбия
 • 21:00 ч. 17 юни Бразилия срещу Швейцария
 • 15:00 ч. 22 юни Бразилия срещу Коста Рика
 • 20:00 ч. 22 юни Сърбия срещу Швейцария
 • 21:00 ч. 27 юни Сърбия срещу Бразилия
 • 21:00 ч. 27 юни Швейцария срещу Коста Рика
Нашата прогноза:

Първо място за Бразилия и заслужено второ за Сърбия. Ако и вие сте на това мнение, може да се възползвате от различната преценка в Уинбет, където сочат за фаворит двойката Бразилия и Швейцария. Бразилия/Сърбия ще ви донесе приемливия коефициент от 2.50, а залогът само за второто място на Сърбия – 2.75. Бет365 и Efbet също оценяват Швейцария като по-вероятния втори, така че бихте могли да формирате изгодни фишове, ако вярвате в потенциала на Сърбия. Betfair прогнозира второ място за тима на Манджукич и тук може да играете за тях при 1.90.


„F“ група – групата на шампиона

световно 2018 - група FИдва време да разгледаме и групата, в която ще се състезава настоящият шампион Германия. Тя ще премери сили с Мексико, Швеция и Южна Корея. Момчетата на Йоахим Льов си делят първото място с Бразилия в прогнозите на букмейкърите за фаворит на първенството.

Подобно на Селесао, маншафтът също извади късмет при жребия и няма да пръсне много усилия, за да се измъкне от груповата фаза. Бундестимът се намира в блестяща форма и с лекота ще завоюва челната позиция. Интересният момент тук ще бъде битката за второто място.

Прогнозите отреждат повече Шансове за Мексико, където в момента се утвърждават някои сериозни таланти, но Швеция също има шансове.

Ако искате да генерирате печалба от „F“ Група, играйте за отбора на второ място. Дори да предпочетете по-очевидния фаворит Мексико, коефициентите не са лоши. Ако пък желаете да рискувате, заложете на Швеция. Програмата за мачовете е следната:

 • 18:00 ч. 17 юни Германия срещу Мексико
 • 15:00 ч. 18 юни Швеция – Южна Корея
 • 18:00 ч. 23 юни Южна Корея срещу Мексико
 • 21:00 ч. 23 юни Германия срещу Швеция
 • 17:00 ч. 27 юни Южна Корея срещу Германия
 • 19:00 ч. 27 юни Мексико срещу Швеция
Нашата прогноза:

Груповата фаза няма да затрудни момчетата на Йоахим Льов и Германия ще приключи начело. Битката за второто място ще бъде оспорвана и това личи и по коефициентите, които букмейкърите са отредили на Мексико и Швеция. Според сайтовете за залози по-вероятно е Мексико да завършат втори и стойностите за това са между 1.66 и 2.85, като най-изгодно прогнозата върви в Уинбет, където този залог се играе срещу 2.85. Ако предпочитате, може да заложите в Efbet за отделните мачове на тима.


Група G – Европа в спор за лидерство

световно 2018 - група GВ група „G“ едни срещу други ще се изправят отборите на Англия, Тунис, Панама и Белгия. Без съмнение доминиращи са силите от Стария континент. Тунис и Панама просто нямаха никакъв късмет при жребия и се паднаха с два безспорни фаворита. Двете страни едва ли имат шансове да се доберат до второто място, освен ако не ни изненадат с неподозирани козове.

Ако обичате звезден футбол, това е вашата група, защото и Англия, и Белгия имат цяла плеяда от невероятни и талантливи играчи. Вероятно двата европейски тима ще успеят да преодолеят Тунис и Панама с лекота, а развръзката ще дойде от директния им сблъсък.

Прогнозите за двата тима са доста близки и ако познаете с точност кой ще бъде пръв и кой – втори, може да изкарате добри пари. Мачовете са, както следва:

 • 18:00 ч. 18 юни Белгия срещу Панама
 • 21:00 ч. 18 юни Тунис срещу Англия
 • 15:00 ч. 23 юни – Белгия срещу Тунис
 • 15:00 ч. 24 юни Англия срещу Панама
 • 20:00 ч. 28 юни Англия срещу Белгия
 • 21:00 ч. 28 юни Панама срещу Тунис
Нашата прогноза:

Белгия ще успее да се пребори за лидерското място в групата, а Англия ще останат втори. Коефициентите за победата на белгийците са между 1.66 и 1.83 срещу 2.15 – 2.30 за Англия.


Най-непредсказуемата „Н“ Група

световно 2018 - група HАко обичате неизвестното, вашата група на това Световно първенство определено е „Н“ Група. В нея ще се включат Япония, Колумбия, Сенегал и Полша. На турнира през 2014 г. Хамес и компания достигнаха четвъртфиналите сравнително лесно и без особени препятствия. В момента на линия са голяма част от тогавашните звезди, а в редиците на Колумбия има и нови, свежи попълнения.

Прогнозата на букмейкърите е, че именно Колумбия ще бъде фаворитът в групата, но има една малка подробност – коефициентите ѝ са изключително близки с тези на Полша.

Няма как да пренебрегнем гол-машината Роберт Левандовски, който се намира във върхова форма и не престава да надскача себе си. Тук въпросителният върху първото място е наистина голям и ако познаете подредбата на челните две позиции, може да получите добра сума. Останалите два отбора – Япония и Сенегал, просто нямаха късмет в жребия, защото Колумбия и Полша са непосилни противници за тях. Програмата за мачовете:

 • 15:00 ч. 19 юни Колумбия срещу Япония
 • 18:00 ч. 19 юни Полша срещу Сенегал
 • 20:00 ч. 24 юни Япония срещу Сенегал
 • 21:00 ч. 24 юни Полша срещу Колумбия
 • 17:00 ч. 28 юни Япония срещу Полша
 • 18:00 ч. 28 юни Сенегал срещу Колумбия
Нашата прогноза:

Тук първото място ще бъде наистина оспорвано. В Бетфеър Полша и Колумбия са с равни коефициенти от 2.60. При останалите букмейкъри, макар и с малко, фаворит е Колумбия. Стойностите за нея са 2.25. Ефбет сочи Колумбийците като фаворит в директния сблъсък с Полша, но любопитното е, че разликата в стойностите не е голяма – 2.85 за Полша срещу 2.50 за Колумбия. Ако сте фенове на Роберт Левандовски, ние ви съветваме да заложите на Полша, с което ще се възползвате и от по-изгодните коефициенти.


В заключение

Сигурни сме, че докато четете тези редове, ставате все по-нетърпеливи. Добрата новина е, че до Световното по футбол в Русия остават броени седмици. Съветваме ви да ги използвате разумно, като проучите различните си опции за залог.

Още повече, че ако уловите момента с предварителните залози, може да се възползвате от доста изгодни коефициенти. Запознахме ви с вероятностите в груповата фаза на турнира, но естествено не е задължително да следвате тенденциите. Ако имате по-нестандартен поглед над нещата, може да рискувате с неочаквана прогноза и в края на първенството да сте наистина доволни.


Четете още за Световното през 2018:

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Залози за груповата фаза на Световното в Русия

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!