Гришо попадна в класация за най-красиво завършване на сета (видео)

Видяно 43 пъти

Tennis TV пуснаха нова видео класация в своя YouTube канал, която е посветена на 20-те най-добри отигравания в последните точки на сета. Както обикновено, когато става въпрос за красиви точки, Григор Димитров отново е тук.

Точката, спечелена от българина, която влиза във въпросната класация е от мача му срещу Люка Пуй през 2016 година, които бива спечелен с 2:1 сета. В края на втория сет французина притиска Григор с мощни удари, които обаче той успява да върне след истински подвизи в защита, за да завърши разиграването с фантастичен уинър по правата.

Малко по-напред във видеото е и точката между Новак Джокович и първата ни ракета, която след маратонско разиграване, отива на сметката на сърбина. Може да се насладите на всички изпълнения от топ 20 във видеото по-долу.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Гришо попадна в класация за най-красиво завършване на сета (видео)

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!