Григор и Борна Чорич откриват турнира в Задар днес от 15:00 часа

Християн Цуцев
Видяно 61 пъти

Днес стартира груповата фаза на тенис турнира в хърватския град Задар, който е втори пореден от веригата Adria Tour състезания, организирана от Новак Джокович. Вече е определена и програмата с мачовете, като Григор Димитров отново ще има честта да открие турнира, точно както го направи и в Белград.

Днес от 15:00 часа българско време Гришо излиза на корта срещу Борна Чорич. Ако всичко в програмата се движи по план, българинът ще запише участие и в нощната сесия, като втората му среща ще бъде срещу квалификанта Педя Кръстин и ще започне в 20:00 часа.

Българинът попадна в Група А, където е още и световният номер едно Новак Джокович. В другата група пък се събраха Александър Зверев, Марин Чилич, Андрей Рублюов и Данило Петрович. След мача на Григор днес следват двубоите на Александър Зверев и Данило Петрович, както и този на Новак Джокович срещу Кръстин. Във вечерната сесия пък ще видим още Джокович срещу Чорич и Зверев срещу Чилич.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Григор и Борна Чорич откриват турнира в Задар днес от 15:00 часа

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!