Григор с тренировка в Хасково и интервю за родните медии (видео)

Видяно 164 пъти

След като вчера Григор Димитров се прибра в България, днес той вече е на кортовете в родния си град Хасково. Гришо призна, че се чувства уморен от натоварения си график през последните седмици, но въпреки това направи двучасова тренировка с личния си треньор Крис Гро. Престоят на първата ни ракета у дома няма да бъде много дълъг, тъй като на 20-ти юни започва турнира в хърватския град Задар, където той вече е потвърдил участие. Надпреварата е част от Adria Tour турнирите на Новак Джокович, които се провеждат с благотворителна цел, но служат и за подготовка, тъй като в тях се включват водещи играчи.

В интервюто си пред местните медии, Григор споделя за емоциите си по време на карантината, както и чувството отново да се върнеш на корта. Той бе запитан и дали е обсъждал с Новак Джокович вариант за провеждане на демонстративен турнир в България, тъй като наскоро Ноле заяви, че е отворен към подобна идея. Вижте пълното интервю с Гришо от видеото по-долу.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Григор с тренировка в Хасково и интервю за родните медии (видео)

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!