Гришо споделя емоциите си преди завръщането в интервю за Tennis Channel

Видяно 33 пъти

Всички тенис фенове продължават да очакват датата 15-юни когато ще се определи бъдещето на тазгодишния тенис сезон. Малко преди това пък Григор Димитров има записано участие в благотворителния турнир на Джокович, Адриа Тур.

В очакване на надпреварата, българският тенисист даде интервю за Tennis Channel, в което изрази голямото си вълнение, че отново ще се завърне на корта. Григор говори и за това как е прекарал последните два месеца, в които поради пандемията, тенис не се игра. Целият период той изкарва в Калифорния, където за щастие има възможност да бъде с треньора си и да запази добра физическа форма. Липсата на информация, когато отново ще може официално да се завърне на корта обаче го е подтискала. Бившият номер три споделя, че се старае да остане позитивен и постоянно си поставя нови цели, върху които да работи и да се развива.

Българинът се върна три години назад до своята най-успешна 2017 година, разказвайки за тогавашната му нагласа относно финалния мастърс в Лондон. Най-важно за него е било просто да се класира след осемте финалиста, но когато е започнала надпреварата е започнал да усеща, че сякаш няма как да загуби мач и дори помни статистиките на някои от срещите си. Григор ясно си спомня и финала срещу Давид Гофен, както и момента, в които се е молил белгиецът да пропусне „онова воле“.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Гришо споделя емоциите си преди завръщането в интервю за Tennis Channel

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!