Григор Димитров потвърди участие в турнира на Тийм

Християн Цуцев
Видяно 112 пъти

След участието си на два от Adria Tour турнирите на Джокович, Григор Димитров прие поканата и на Доминик Тийм, който организира надпревара в австрийския град Кицбюел. Тя носи името Thiem’s Seven и ще се проведе на настила клей в периода между 7 и 11 юли. Форматът силно ще напомня на финалния масатърс в Лондон, като ще включва осем участника, разпределени в две група. Ще се играе всеки срещу всеки в два от три сета.

В първата група попадат домакинът Доминик Тийм, Григор Димитров, Андрей Рубльов и Борна Чорич. В другата група пък блестят имената на Матео Беретини, Карен Хачанов, Гаел Монфис и Денис Новак от Австрия.

Състезанието отново ще има за цел да подготви играчите за наближаващото продължение на ATP календара, но за разлика от благотворителните турнира на Джокович, тук наградният фонд е в размер на 300 000 евро.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Григор Димитров потвърди участие в турнира на Тийм

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!