Гришо излиза на корта срещу Гаске и Лопес още този уикенд

Християн Цуцев
Видяно 15 пъти

Най-накрая Григор Димитров отново ще се завърне на корта, макар и в демонстративен турнир. Наскоро българинът обяви, че вече няма коронавирус и се завръща към тренировките. Надпреварата се организира от Патрик Муратоглу и ще се проведе в неговата академия, като стартът на мачoвете ще бъде сложен тази събота. В същия ден за първия си мач излиза и Гришо, който в 21:30 българско време ще премери сили срещу Ришар Гаске. По същото време на следващия ден е и вторият мач на българина, където негов съперник ще бъде Фелисиано Лопес.

Форматът на турнира е доста интересен, като тенисистите ще трябва да изиграят по четири четвъртини, като всяка от тях ще трае точно десет минути. За спечелена четвъртина ще се счита, за този, който направи повече точки в нея. Двубоят пък печели играчът с повече спечелени четвъртини. Любопитен и регламента при равенство, където таймерите спират и този, който направи две последователни точки печели срещата.

Напомняме, че по програма следващият месец стартират и мачовете от календара на ATP, като в края на месеца трябва да се проведе и US Open.

Експерт
Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Гришо излиза на корта срещу Гаске и Лопес още този уикенд

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!