Григор и компания загряха за турнира в Задар с баскетбол (видео)

Християн Цуцев
Видяно 39 пъти

Пътешествието на Григор Димитров из Балканския полуостров продължава, като той вече е в хърватския град Задар и се подготвя за демонстративния турнир от веригата на Новак Джокович, Adria Tour. Състезанието ще бъде открито днес в 17:00 часа, а приходите от него ще отидат за благотворителни каузи, а също и за спомагане на изграждането на тенис център в хърватската столица Загреб.

Миналия уикенд Григор Димитров участваше на турнира в Белград, където бяха още Новак Джокович, Александър Зверев и Доминик Тийм. Този път австриецът ще липсва, но пък за сметка на това към надпреварата в Задар се включват още Марин Чилич и Борна Чорич.

Докато в дните пред стартира на турнира в Белград тенис звездите записаха участие във футболен мач, то сега те се включиха в демонстративен баскетболен мач. Кратко видео от него може да видите по-долу, като в него Джокович се отчита с доста неуспешен опит за тройка.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Григор и компания загряха за турнира в Задар с баскетбол (видео)

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!