Ще гледаме завръщането на Григор Димитров по Eurosport

Християн Цуцев
Видяно 51 пъти

В края на следващата седмица ще се проведе благотворителният тенис турнир, организиран от Новак Джокович, в който ще участват няколко големи имена, сред които и нашия Григор Димитров. Надпреварата ще се проведе в Белград, което значително засили интереса на българите, като често от тях започнаха да плануват посещението си на западната ни съседка.

Дългоочакваното завръщане на корта за Гришо обаче ще може да бъде наблюдавано и по телевизията. В програмата на Eurosport място намират както Adria Tour на Джокович, така и провеждащият се успоредно с него турнир на Патрик Муратоглу. На този етап Григор и компания са оставени за ефира на Eurosport 2.

Серията Adria Tour, организирана от Джокович, включва няколко поредни турнира, които ще се проведат на различни балкански държави. Първият от тях е именно състезанието в Белград, което ще се проведе на 13-ти и 14-ти юни, като форматът му включва две групи от по осем човека.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Ще гледаме завръщането на Григор Димитров по Eurosport

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!