Григор Димитров е поканен и на турнира на Доминик Тийм

Видяно 41 пъти

В края на следващата седмица Григор Димитров се завръща на корта, макар и не в официален АТP турнир. Българинът е потвърдил участие в благотворителната надпревара на Джокович, в която ще участват още имена като Доминик Тийм, Борна Чорич, Марин Чилич и Александър Зверев. До възобновяването на ATP мачовете обаче има още доста време, така че нищо чудно дотогава да видим българина и в други турнири.

Гришо вече е получил показна за участие в Thiem’ s 7 – надпревара, организирана от Доминик Тийм и неговия баща, като общият награден фонд е в размер на 300 000 евро, от които 100 000 ще отидат за победителя. Планираният формат е като този на финалния мастърс в Лондон, включващ осем играча, разпределени в две групи, от които излизат четири полуфиналиста. Срещите пък ще се играят в два от три сета.

Все още Григор не е потвърдил официално, но имайки предвид и добрите му приятелски отношения с австриеца, който към момента е и световният номер три, нищо чудно да се присъедини към заформящия се силен турнир Thiem’ s 7.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Григор Димитров е поканен и на турнира на Доминик Тийм

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!