Гърция срещу Босна и Херциговина в битка за втората позиция

Християн Цуцев
Видяно 30 пъти

квалификации за световно 2018До този момент Гърция се представят чудесно в своята квалификационна група, записвайки три победи в три мача. Редно обаче е да споменем, че тези три победи са постигнати срещу последните три отбора в групата. Тепърва предстоят срещи с по-сериозните отбори – Босна и Херциговина и най-вече Белгия. Именно Босна и Херциговина е предстоящият съперник за южните ни съседи. Те заемат трето място в подреждането с две победи и една загуба от Белгия и по всичко личи, че именно с Гърция ще са двата отбора, които ще се борят за участие в плейофи.

Предстоящият сблъсък ще е със изключително важно значение за двата тима, давайки огромно предимство на отбора, които го спечели. Точно заради това очакваме предпазлива игра, в която равенството изглежда най-логично, запазвайки почти равни шансовете на двата тима да продължат напред. В последните три сблъсъка помежду им точно ремито на два пъти е било краен изход от срещата.

Прогноза: X

Какви бонуси се налични за тази среща?

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €30 за Спорт

Християн Цуцев

Християн Цуцев (Автор)

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Гърция срещу Босна и Херциговина в битка за втората позиция

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!