10 500 долара за тренировка с Гришо и още солидни суми в АТP търга

Видяно 55 пъти

Наскоро ATP организираха благотворителен търг със съдействието на някои от най-големите звезди на световния тенис. В това число влиза и Григор Димитров, който предложи на търга тренировка с него и неговия екип. Най-високата платена сума за нея бе 10 500 долара. Тренировката ще се проведе през първата половинa на следващата година, като ще бъде съобразена с графика на българина.

Най-голямата платена сума бе за среща с Анди Мъри на „Уимбълдън“. Тя е в размер на 51 850 долара и включва един час на корта с бившия номер едно, два билета за финала на турнира и покана на специален обяд с членове на английския тенис.

Високо платена бе и двучасовата тренировка със Стан Вавринка, за която бяха дадени 27 000 долара. Търгът включваше още колекция от тенис ракети с подписите на Роджър Федерер, Рафаел Надал, Новак Джокович и Анди Мъри.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “10 500 долара за тренировка с Гришо и още солидни суми в АТP търга

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!