Германия посреща Сан Марино за сигурни нови три точки

Интригата в група C изглежда убита, поне що се отнася до първото място в подреждането. То убедително се заема от отбора на Германия, които този уикенд ще добавят нови три точки към актива си след протоколния мач срещу Сан Марино. Интригата в предстоящата среща допира до това колко гола ще вкарат домакините. За сравнение, първия път когато двата тима премериха сили срещата завърши 0:8, а сега в размененото гостуване положението за страната джудже никак не изглежда оптимистично.

Германия е спечелила всичките си мачове в групата

Германия са първи в своята група с актив от 15 точки или иначе казано пет победи от пет мача. До този момент те са отбелязали общо 20 гола и са допуснали само един в своята врата. Йоахим Льов без притеснение би могъл да пусне и втория състав на тима, който също няма да има трудности да спечели трите точки. Срещата е с лесно предвидим победител, но пък за сметка на това на разположение са много различни залози, свързани с нея, които биха могли да ви донесат по-добра печалба.

Сан Марино са загубили всичките си мачове групата

Сан Марино вероятно ще завършат квалификационния цикъл с нула точки, тъй като разликата между тях и всички останали в групата изглежда твърде голяма. Освен пет загуби, тимът е допуснал и цели 23 попадения в своята врата, но пък поне може да се радва на историческия гол на чужд терен срещу Норвегия. Чарът и екзотиката на Сан Марино обаче няма как да им помогне и те просто ще запишат поредна загуба.

Прогноза: 1, хендикап

Актуални бонуси за мача:

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €100 за Спорт

Автор

Християн Цуцев

Основните отговорности на Християн включват писането на футболни прогнози за Бетенеми. Той отговаря за написването на качествени статии с новинарско съдържание, които могат да бъдат намерени на страниците на сайта.

0 мнения за Германия посреща Сан Марино за сигурни нови три точки

Сподели мнение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!