Футболни залози в Efbet

Видяно 88 пъти

Футболът е най-предпочитаният спорт за прогнози в Европа и всички букмейкъри, които оперират на този пазар, се стремят да предлагат на своите клиенти все повече възможности в областта. Като компания с дългогодишен опит Ефбет не прави изключение. Откакто навлезе в сегмента с онлайн залагания, брандът се старае да е в крак с високите очаквания на клиентите си. В този текст ще ви запознаем с възможностите за футболни прогнози при Efbet.


Как изглежда секция Футбол от Efbet?

Щом заредите сайта на Ефбет, лесно ще откриете секцията, посветена на футболните залози. В лявата част на екрана ще видите меню с всички спортове, а футболът, не без основание, е поставен на най-челното място.

След като влезете в раздела, ще забележите колко добре структуриран е той. В падащи менюта са изредени всички първенства и дивизии, които букмейкърът следи. Лесно ще се убедите, че възможностите ви са много. Компанията предлага залози за всички ТОП първенства и за шампионатите на Англия, Испания, Италия и Франция. С това обаче опциите съвсем не се изчерпват. В полезрението на Ефбет са попаднали и вътрешните турнири на страни като Алжир, Естония, Йордания, Казахстан, Камерун и др. Допълнителен плюс е и фактът, че букмейкърът разглежда и сблъсъци от аматьорски и младежки първенства. Турнирите, които се следят, са над 100.

При зареждане на раздела платформата автоматично ще ви покаже събитията от всички дивизии, които предстоят през следващите 24 часа. Може да укажете на системата и различен период от време. Това става с помощта на падащо меню в горния ъгъл на футболната секция. Избирате дали справката да е за следващите 3, 6, 12, 24, 48 или 72 часа.

Ако се интересувате само от конкретна дивизия, може да разгледате какво се предлага в нея, като маркирате падащото ѝ меню. В тази ситуация пред вас ще се покажат единствено срещите от въпросното първенство.


Какви футболни пазари предлага Ефбет?

Маркетите, предлагани от Efbet, са изключително разнообразни. Разбира се, не всяка среща предлага пълен набор от пазари. В общи линии, колкото по-горещо е събитието, толкова повече опции за залог ще откриете към него.

Щом дадена среща е привлякла вниманието ви, огледайте внимателно реда ѝ. В най-лявата му част ще намерите датата и часа на провеждането ѝ, а веднага след това – и отборите, които ще играят в нея. Тук ще откриете и основната опция за прогноза, а именно – залога за краен изход от мача. Изписани са и коефициентите за всеки отбор. Ако обаче ви вълнуват по-интересните допълнителни маркети, може да стигнете до тях, като изберете символа „>“ в края на реда. Той ще ви отведе до допълнителните пазари. При по-популярните сблъсъци опциите ви за залог могат да надвишават 150.

Сред възможностите ви, разбира се, са стандартните прогнози като Краен изход, Брой Голове, Двата отбора да отбележат, Голмайстори, Азиатски Хендикап и пр. По-горещите срещи обаче предлагат и далеч по-любопитни опции като Ще има ли червен картон в мача, Как ще бъде отбелязан първият гол, Ще бъде ли отсъдена дузпа в мача, Ще има ли автогол в мача и др.

*Препоръчително: Знаете ли, че ако се регистрирате може да вземете до 110 лева, като използвата Efbet бонус код: 1008, който се асоциира с нашия сайт. Възползвайте се от офертата. *Важат правила и условия към момента!


Как да направите футболен залог в Ефбет?

осъществяване на залог в ефбетБукмейкърът се е постарал да опрости максимално процедурата по залагания. Щом се спрете на някой маркет, трябва просто да натиснете върху прилежащия към него коефициент. Селекцията ще се покаже автоматично в електронен фиш в дясната част на екрана ви.

Ако искате да направите множествен залог, това също няма да е сложно. Изберете предпочитаните пазари и в долния край на талона си ще видите секцията „Множествен залог“, в която да укажете какво разиграване искате да направите.

След като сте въвели предпочитанията си и сумата, която искате да инвестирате, платформата ще изчисли какви печалби бихте могли да очаквате. Всичко, което остава да направите, е да натиснете бутона „Заложи“.

Посетете Efbet


Секция Мултибет от Efbet

раздел мултибет в ефбет
Изглед от раздел „Мултибет“ в сайта на Efbet

Ефбет е компания, която може да се похвали със своята находчивост. Букмейкърът се стреми да улавя горещите тенденции на пазара и да удовлетворява нуждите на своите потребители. Категоричен пример за това е отделният раздел „Мултибет“. Той е създаден, за да ускори достъпа на потребителите до най-горещите футболни събития и да улесни поставянето на множествен залог. Ще откриете секцията „Мултибет“ в централната лента за навигация, между бутоните „На живо“ и „Виртуални“. Там са сортирани най-интересните футболни събития от турнири като Лига Европа, Висша Лига на Англия, Примера Дивисион в Испания и Серия А на Италия. Когато се провеждат Световно или Европейско първенство, те също влизат в секцията „Мултибет“.


Защо да изберете Ефбет за футболни залози?

Ако обичате да прогнозирате футболни срещи, Efbet е едно от най-добрите места, на които може да го правите. Платформата е структурирана удобно, сайтът е интуитивен и няма да ви е трудно да се ориентирате. Компанията следи много първенства, а пазарите, които предлага, са в крак с последните тенденции. Огромен плюс е и фактът, че букмейкърът е направил специална секция „Мултибет“ и в нея следи по-интересните събития, на които може да направите залог. Ако все още не познавате бранда, отделете време, за да разгледате сайта му. Ще се убедите, че компанията не отстъпва по нищо на чуждестранните букмейкъри и предлага наистина интересни опции за игра.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Футболни залози в Efbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!