Футболни залози в Betfair

Видяно 117 пъти

Всеки запознат играч ще се съгласи, че платформата на Бетфеър е едно от най-атрактивните места за залагания. Това е така, защото компанията предлага много повече опции за прогнози от останалите си конкуренти. Преимуществата личат особено ясно, щом говорим за футболни събития, които са сред най-предпочитаните за предположения и търговия. Нека разгледаме по-отблизо какви предложения ще намерите в сайта на букмейкъра.

Посетете Betfair


Как изглежда футболният сектор на Betfair?

Платформата на Бетфеър ви осигурява бърз и лесен достъп до футболните прогнози. Ако я посещавате за пръв път, може да ви е нужно малко време, за да се ориентирате, но това е така, защото компанията предлага наистина много възможности. Може да правите футболни предположения в двата основни раздела на сайта – „Спорт“ и „Спортна борса“. Те ви дават изключително разнообразни опции за прогнози, каквито няма да откриете при други компании за залагания.

Раздел СПОРТ

спортен раздел в Betfair
Изглед от менюто и спортния раздел в Betfair

Щом заредите сайта, той автоматично ще ви прехвърли в раздел „Спорт“. В най-лявата част на черната лента горе ще забележите падащо меню с всички спортове, от което трябва да маркирате „Футбол“. Може да го направите и от специално изведения бутон, който ще откриете, ако плъзнете поглед надясно по същата черна лента. Тематичният раздел е организиран в табличен вид, за да бъде навигацията ви максимално лесна.

раздел футбол в Betfair
Преглед на раздел „Футбол“ в Betfair

Първото меню, което ще срещнете, ще ви помогне да прецизирате търсенето си. Бутонът „Включени“ ще ви отведе до всички мачове, които в момента се следят на живо. Ако натиснете „Днес“, ще видите футболните събития, които букмейкърът ще предложи live в конкретния ден. Останалите бутони ви дават шанс да сортирате изгледа според първенството, което ви интересува. Имайте предвид, че тук не излизат всички турнири, които Бетфеър следи, а само дивизиите, в които се очакват сблъсъци през следващите няколко дни.

Бетфеър предоставя възможност да сортирате изгледа си и според любимите си опции за игра от лентата „Промени пазар“. Функцията е доста удобна, когато предпочитате да играете на познати пазари, в които имате опит. Няма да се налага да разглеждате една по една отделните селекции, за да достигнете до желаната опция за залог.

двубои на живо в Betfair
Осъществяване на двубои на живо в Бетфеър

В графите „На живо“ и „Предстоящи“ ще намерите двубоите, които в момента се следят на живо или предстои да бъдат разиграни live. На реда на всяко събитие е изписано кои отбори се изправят един срещу друг, в коя минута е мачът или кога ще започне, както и коефициентите за основния пазар за Краен резултат. Може да прегледате останалите си опции за залог, като натиснете знака „>“ в края на всеки ред.

спортни акценти в Betfair
Преглед на спортните акценти в Befair.com

Ако вместо „Футбол“, изберете опцията „Начална“ от черната лента, ще попаднете в стартовия екран на Бетфеър. Пред вас ще се появи таблица със спортните акценти на букмейкъра. По подразбиране първо ще се покажат именно футболните срещи. За удобство на потребителите те са разделени според първенства. Изгледът е сходен с този, който видяхме в тематичния раздел.

Betfair футбол днес
Линк „Футбол днес“ в Betfair

В лявата част на началната страница ще видите списък с бързи линкове и един от тях се нарича „Футбол днес“. Той ще ви отведе до вече познатото меню, което ще се зареди, прецизирано от бутона „Днес“, за който споменахме по-горе. По този начин ще виждате всички събития, които букмейкърът ще проследи през настоящия ден.


Раздел „Спортна Борса“

спортна борса в Betfair
Изглед от бутона за спортна борса в betfair.com

Ще откриете опции за футболни прогнози и в раздел „Спортна Борса“, който може да отворите от централната лента за навигация в платформата. Всъщност, Betfair борсата е най-запомнящото се предложение на компанията. Тя ви дава възможност в известен смисъл да се превърнете в букмейкъри. Тук не залагате срещу Бетфеър, а срещу останалите играчи, които са прогнозирали избраното от вас събитие. Коефициентите не са твърди, а се движат според. Сумите, с които играете, могат да повлияят върху стойностите. На борсата на Бетфеър може да поставяте както залози „ЗА“ дадено развитие, така и „СРЕЩУ“ развръзката в избран пазар.

След всичко прочетено вероятно вече се досещате, че визията на борсата се отличава от тази на спортния раздел.

спортни футболни акценти в Betfair
Спортни футболни акценти в сайта на Бетфеър

Щом отворите борсата за залози, автоматично ще бъдете прехвърлени към началния изглед. В него ще откриете спортните акценти на букмейкъра, в които на футбола е отредена отделна таблица. Там ще видите по-горещите мачове, за които потребителите предпочитат да залагат. Вляво на всеки ред са изписани датата и часът на провеждане, а срещу имената на съперниците ще откриете информация за развитието на пазара – Посрещнатите залози, как се движат коефициентите и каква сума стои зад всеки от тях. По този начин лесно може да си направите сметка с каква инвестиция бихте раздвижили пазара. Ако искате да разгледате по-подробно опциите към дадено събитие, трябва просто да маркирате реда, върху който е изписано то.

футболни срещи в Betfair
Преглед на футболните срещи в сайта на Betfair

От секцията с акцентите обаче може да видите само отбрани срещи. Ако искате наистина да разгледате необятните предложения от борсата на Бетфеър, трябва да изберете „Футбол“ от черната лента за навигация. Ще бъдете прехвърлени в меню, от което ще сте в състояние да филтрирате търсенето си. Можете да укажете на системата времеви критерий и тя да ви покаже всички събитията от днес, утре, предстоящите, тези, които в момента се разиграват на живо, или справка за всички.

Другата ви опция е да въведете по-специфични изисквания от реда с падащите менюта. Може да сортирате според:

 • „Време“ ще ви даде предстоящите събития от всички дивизии в хронологичен вид.
 • „Среща“ ще раздели мачовете според турнирите, в чийто рамки се провеждат.
 • „Посрещната сума“ ще подреди в низходящ ред двубоите според сумите на посрещнатите залози.

От падащото меню „Посрещнати коефициенти“ пък може да филтрирате показаните събития според избран от вас пазар. Бързо ще забележите, че търсачката е особено функционална и предлага възможност за наистина прецизно търсене. Макар че букмейкърът предлага много срещи, няма да ви се налага да губите излишно време в ровене из сайта.


Какви първенства се следят?

Първенствата които Бетфеър следи, са наистина много. Това важи както за раздел „Спорт“, така и за борсата. На разположение са всички горещи турнири, а възможностите се допълват от редица по-непопулярни дивизии, които предлагат интригуващи коефициенти. Сред футболните състезания, от които може да избирате в Betfair, са:

 • УЕФА: Лига Европа
 • УЕФА: Шампионска Лига
 • ФИФА: Световно първенство по футбол
 • Бангладешки футбол
 • Бразилски футбол
 • Гръцки футбол
 • Египетски футбол
 • Ел Салвадор футбол
 • Индонезийски футбол
 • Испански футбол
 • Италиански футбол
 • Португалски футбол
 • Френски футбол

Имайте предвид, че това са само част от предложенията, а към повечето от тях ще откриете поне няколко дивизии. Всъщност, трябва да отбележим, че Бетфеър следи повече вътрешни първенства, в сравнение със своите конкуренти.


Какви пазари се предлагат в Бетфеър?

Бетфеър оставя приятно чувство и когато говорим за наличните пазари. Компанията радва с разнообразни предложения както в секция „Спорт“, така и в борсата. Трябва да отбележим, че не всички опции, достъпни в раздела с фиксирани коефициенти, са налични и в сектора за търговия.

 • В раздел „Спорт“ ще намерите: Краен резултат, Краен & двата отбора да вкарат, Първи гол, Точен резултат, Полувреме/Краен резултат, Голмайстор, Хендикап Резултат от мача, Краен резултат & Над/Под 2.5 и др.
 • На борсата може да залагате за: Над/Под Голове за Полувреме, Над/Под Голове за Краен резултат, Точен резултат, Победа домакин – всеки друг резултат, Победа гост – всеки резултат, Резултат на почивка, Двата отбора да вкарат и пр.

Как да заложите в Бетфеър?

В който и раздел на сайта да играете, няма да ви е трудно да заложите в Бетфеър. Ако сте играли при други букмейкъри, знаете, че за да активирате електронния си фиш, трябва просто да маркирате избрания коефициент към предпочитания от вас пазар. Същите принципи важат и тук. Добрата новина е, че справката, която Betfair предлага в прозорците на селекциите, е много по-подробна в сравнение с информацията в други платформи за игра.

В секция „Спорт“

секция спорт в Betfair
Изглед от секция „Спорт“ в betfair.com

Когато изберете събитие от раздел „Спорт“, няма как да не забележите колко подробно е информационното табло към него. Освен списък с различните пазари, малки иконки указват за кои от тях ще е валиден Cash Out и кои ще преминат на живо. Заедно с това получавате и подробна справка за предстоящите срещи в турнира, от който е част избраната селекция.

За да прехвърлите предположенията си на фиш, трябва просто да маркирате с мишката коефициента, на който сте се спрели. Същото важи и за случаите, когато искате да поставите прогнозите си в система. Имайте предвид обаче, че имате право на това, само когато играете за пази от различни селекции. Наличните опции от една среща не могат да се комбинират.

На борсата

Betfair футболна борса
Изглед от футболната борса в Betfair

На екранната снимка по-горе виждате как изглеждат пазарът и електронният ви фиш, докато залагате. Талонът ви се появява в мига, щом маркирате желания облог, на който искате да отговорите. След като отбележите в него сумата, която ще инвестирате, на таблото ще забележите как се променят стойностите.

Имате възможност да предложите свой собствен коефициент, ако наличните не ви устройват. За целта просто променете цифрата в кутийката „Коефициент“. Имайте предвид обаче, че предложението ви трябва да бъде реалистично, така че някой да го посрещне.

Над схемата с коефициентите може да проверите дали събитието ще мине на живо и дали опцията Cash Out ще е налична. За улеснение на потребителите букмейкърът предлага пояснения към всеки пазар, до които ще достигнете, ако натиснете „i Правила“.


Защо да изберете Betfair за футболни залози?

Убедени сме, че ако сте изчели текста ни докрай, вече нямате търпение да изпробвате платформата на Бетфеър. Любителите на футбола ще открият редица опции за прогноза в секция „Спорт“, а борсата пренася залаганията на ново ниво. Предлагаме ви нашите ТОП 7 причини защо да се спрете именно на този букмейкър.

 • Следят се много турнири. Betfair ще ви предложи футбол от интересни страни и по-непопулярни дивизии на държавите-фаворити като Германия, Франция, Англия, Италия и Испания.
 • Платформата предлага пряко предаване от различни мачове, а това е невероятно предимство.
 • Много от селекциите се разиграват на живо. Ако сте фенове на динамичните пазари, това е правилният букмейкър за вас.
 • Борсата на Бетфеър предлага невероятни възможности. Може да влезете в ролята на букмейкър и сами да измисляте залозите си.
 • Информационните табла към селекциите съдържат много подробни данни за всичко, което трябва да вземете предвид, преди да поставите прогнозата си. Бързо и лесно виждате дали имате опция Cash Out, дали даден пазар ще се играе на живо и пр.
 • Букмейкърът дава информация и обяснения към всяка опция за залог.
 • Бетфеър може да се похвали с това, че е сред първите компании, въвели Cash Out, а опцията Price Rush е без аналог.
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Футболни залози в Betfair

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!