Всичко за Онлайн Футболни прогнози

Футболните прогнози са предвиждания на изходите от различни срещи. Тъй като футболът е най-популярният спорт, за него се правят голям брой анализи и прогнози. Все повече хора се интересуват от футболните прогнози, защото следят любимите си първенства и обичат да залагат на мачовете от тях. Прогнозите на футболни двубои могат да бъдат много различни. Играта футбол е изпълнена с разнообразни ситуации и събития, а футболните прогнози могат да представят всяко едно от тях.

футболни прогнози

Съществуват различни начини, по които се създава една прогноза. В следващите точки ще разгледаме основните подходи при създаването на футболни прогнози и други техни характеристики.


Защо обосновани и какво означава това?

Обоснова футболна прогноза е тази, която е подкрепена с факти и анализи. Такива прогнози се пишат главно от експерти в тази област. Те взимат на предвид всички факти, които са налични за даден футболен мач. Такива са статистика за участниците в двубоя, предишни резултати, моментната им форма, последните новини от тимовете и данни за липсващи играчи поради контузия или наказание. Цялата информация се събира от професионални анализатори и на нейна база се определя прогнозата за конкретен мач. В нашия сайт всяка една от прогнозите е подкрепена с факти и експертни коментари, за да бъде напълно обоснована за потребителите.

Обоснованите прогнози са най-предпочитани от залагащите, понеже те са аргументирани и самото предположение се осланя на някакви доказателства. Точно затова ви препоръчваме да се спирате винаги на обосновани футболни прогнози, защото само те анализират цялата информация преди дадена среща. Освен това този тип предвиждания носи висока познаваемост на футболните прогнози.


Колко често се публикуват?

ежедневни футболни прогнози

Експертни прогнози в сайта ни ще откриете ежедневно. Ние се стремим да предлагаме футболни прогнози 365 дни в годината, като следим кога са най-интересните и атрактивни мачове. Анализираме ги и правим нашите предвиждания. Препоръчваме ви да следите нашия сайт и страниците в социалните ни мрежи, за да бъдете винаги в час с прогнозите ни.


Успеваемост и акуратност

На първо място искаме да отбележим, че ние разполагаме с висока успеваемост за нашите футболни прогнози. Все пак няма как да ви обещаем 100% сигурност, защото това ще бъде подвеждащо. Стремим се да обосновем и подкрепим нашите прогнози с факти, така че да бъдат сериозно аргументирани. На всички е ясно обаче, че във футбола се получават и доста непредвидими резултати, а това няма как да доведе до пълна акуратност на прогнозите. Не винаги прогнозите ни печелят, но винаги са обосновани. Една аргументирана прогноза винаги изглежда и е по-достоверна, отколкото прогноза, дадена без никаква обосновка. Нашият съвет е да заложите на професионалните прогнози и да разчитате на тези, които ви се струват най-близки до вашето мнение.


Дневни футболни прогнози

В нашата страница с футболни прогнози ще откривате такива всеки ден. Нужно е само да я посещавате и да следите за най-новите топ прогнози, независимо дали са за днес или утре. Стремим се да бъдем максимално бързи и да ви дадем ранен досег до прогнозата за конкретен мач, така че да имате време да се запознаете с нея. Ранното запознаване с прогнозата може да означава да заложите на по-висок коефициент, понеже букмейкърите често намалят ставките за определени събития.


Математически футболни прогнози

математически футболни прогнози

Този тип предвиждания представляват автоматично генерирани прогнози. Това се прави чрез компютърен калкулатор, който изчислява шансовете за даден мач и определя прогнозата. Математическите футболни прогнози не вземат на предвид новините около даден двубой. Те просто определят шансовете за дадено събитие да се случи, като наблюдават коефициентите към него и малка част от статистиката. Това обаче е твърде малко, за да може да се направи една истинска прогноза за футболен мач.

Нашата препоръка е да заложите на анализираните прогнози, които събират в себе си всички важни фактори около конкретна среща.


Има ли сигурни прогнози във футбола?

Сигурни футболни прогнози няма. Могат да се определят шансове за сигурността на конкретна прогноза, но дори те да са определени на 100%, пак не можем да бъдем напълно сигурни за нея. Това е така, понеже футболът се разви много през последните години и отборите започнаха да се учат от по-големите клубове. Използват техните схеми на игра и тактики, стремят се да им подражават. От друга страна, много от отборите разполагат със силни финансови средства, чрез които могат да си позволят изграждането на боеспособен тим. По този начин няма как една прогноза да бъде напълно сигурна, защото винаги има вариант, колкото и минимален да е той, в който да се получи непредвидим резултат. Съществува и момента, в който една прогноза може да бъде сигурна за вас, но не и за друга група от хора.

сигурно футболни прогнози

Изненади във футболните прогнози

Изненадите във футболните мачове са основната причина да няма сигурни прогнози. Не веднъж до тук ви споменахме, че е най-добре да се спрете на обоснованите предвиждания. Те носят в себе си аргументи, с които може да защитите вашата прогноза. След края на мача, дори да се получи изненада, вие ще знаете, че сте разчитали на определени факти за прогнозата ви и просто ще продължите нататък. Изненадите във футболните прогнози се случват, но не са нещо вечно, което да ви държи далеч от печалбите.

От друга страна, изненадващите футболни прогнози могат да ви донесат и доста солидни печалби. Такива не липсват и в нашия сайт, понеже обосновката на дадена среща може да доведе изненадваща прогноза. По принцип това ще означава доста високи коефициенти и вариации, при който може да спечелите. Изненадите във футболните мачове се случват, а ние ще ви помогнем да не ги изтървете, когато има вероятност за тях.


Безплатни или платени футболни прогнози да изберем?

След като доказахме защо няма напълно сигурни футболни прогнози, бихме ви препоръчали да изберете безплатните предвиждания. Първо, те не ви ангажират със заплащането на определена сума или абонамент. Второ, това, че са безплатни, не означава, че няма да бъдат познати. Все пак те са аргументирани и хората като нас, които ги предлагат, се стремят да бъдат максимално точни и да постигнат възможно най-висока успеваемост.

В мрежата ще откриете и доста платени футболни прогнози. Има такива сайтове, страници, а ако потърсите, може да намерите и форум за платени футболни прогнози. Те ви обещават, даже ви гарантират определена възвръщаемост, но няма как да я докажат. Нашият опит и изследване показват, че голяма част от платените футболни прогнози ви предлагат предвиждания за мачове, които и вие самите може да направите. На вас ви е нужно нещо повече – футболни прогнози за най-интересните мачове, за тези, които са трудни за предвиждане. В нашия сайт ще ги намерите.


Съвети при избора на сайт за прогнози

Предоставяме ви няколко насоки, по които да се водите, при избора ви на сайт с футболни прогнози:

  • Потърсете топ първенствата – много е важно да проучите добре въпросния сайт и да разберете за кои шампионати се предлагат футболни прогнози. Съветът ни е задължително да изисквате прогнози за мачове от Англия, Германия, Испания, Италия и Франция. Това са топ 5 на първенствата, които всеки сериозен сайт за футболни прогнози трябва да следи;
  • Огледайте се и за други шампионати – доста популярни и интересни са първенствата на Холандия, Португалия, Турция и други страни, за които също може да потърсите прогнози. Тук спадат и прогнозите за А група, които някои сайтове предлагат;
  • Присъствието на големите турнири е задължително – всеки сериозен сайт за футболни прогнози ще ви предложи такива за Шампионска лига и Лига Европа. Това са двата най-големи турнира за европейски клубни отбори. Мачовете от тях са доста интересни и винаги носят определена емоция. Освен тях ви препоръчваме да проверите и за наличието на прогнози за Европейски и Световни първенства;
  • Футболни прогнози на живо – може да проверите и за прогнози на футболни мачове, които са на живо към дадения момент. Такива обаче не са характерни за сайтовете, а по-скоро ще ги намерите в социалните мрежи. Те са добри при предвиждания за обрати в резултата, прогнози за точен резултат или за корнери;
  • Изберете сайт с разнообразни пазари на залог при прогнозите – когато следите даден сайт за футболни прогнози, вие ще добиете представа на кои пазари най-често се правят предвижданията. Съветът ни е да изберете сайт, който разчита на различни пазари за своите прогнози. Такива са победител, под над голове, гол гол, двоен шанс, хендикап възможности, първо полувреме – краен резултат;
  • Избягвайте компютърни прогнози – както вече обяснихме, автоматично генерираните футболни прогнози не са за предпочитане, понеже те не са базирани на целия анализ, който може да се направи за даден мач;
  • Заложете на обоснованите предвиждания – те са другата страна на видовете прогнози, които ние препоръчваме. Когато една прогноза е обоснована, тя носи в себе си аргументи, които подкрепят самото предвиждане;
  • Разгледайте сайта цялостно – истина е, че един сайт може да бъде предназначен само за футболни прогнози. Когато обаче той включва и друга информация от тази сфера, лесно може да се досетите, че зад него стои екип от експерти, които са посветени на тази област.

Може да разгледате как публикуваме материалите в нашата основна категория за футболни прогнози. Като цяло разчитаме на обосновката и на някои твърдения изхождайки от статистиките за двата отбора, както и актуалната форма на играчите.


За какво да внимаваме?

Съветът ни е да внимавате най-вече с платените футболни прогнози. Доста често се получава така, че хората, които предлагат прогнозите, не са истински професионалисти. Няма нужда да плащате за прогнози, до които и сами може да достигнете.

Що се отнася до самите футболни прогнози, съветваме ви да обръщате внимание на първенствата, от които избирате мачовете. Знаете, че има доста лиги, където се получават уредени футболни срещи. Това, разбира се, става ясно след време, но няма да ви касае, след като сте загубили парите си. Обръщайте внимание на топ първенствата и лигите, защото цялото внимание на футболния свят е насочено точно към тях. Не твърдим, че сме сигурни за липсата на уговорки, но най-простият анализ показва, че вероятността за това клони към нула.

Винаги обмисляйте добре вашите футболни прогнози и залагайте само толкова средства, колкото може да си позволите да загубите.


Финални думи

Преведохме ви през всички тънкости и основни характеристики на футболните прогнози. Вече сте наясно с нещата, на които трябва да обръщате сериозно внимание и тези, които е по-добре да избягвате. Готови сте да изберете топ футболните прогнози, а ние винаги ще се постараем да ви ги предоставим.