Футболни новини

Какво може да откриете?

В нашата специализирана страница за футболни новини ще намерите най-новите и последни вести от света на футбола. Както знаете, това е най-популярният спорт, който е изпълнен с множество новини за различни резултати, трансфери, контузени и наказани футболисти и много други теми. Ще ви държим в течение с всички футболни новини и ситуацията в топ първенствата и турнирите от Европа и у нас.

футболни новини от Betenemy

Предлагаме на вашето внимание най-важните вести, най-горещите и коментирани теми, допълнени от анализите на нашите експерти.


Защо е полезно и необходимо да следите новините около футболните отбори?

Отговорът е един – така ще сте по-информирани за случващото се около отборите, които харесвате и на които искате да залагате. Особено при залозите информираността е от изключително значение. Вие сте длъжни да следите какви са формата, трансферите и промените в съставите, на които ще поставяте парите си. Така ще имате една по-добра статистическа база за залаганията, които възнамерявате да осъществиете. Възоснова на това ще осъвършествате стила си на игра и шансовете ви ще са на ваша страна.


Кои новини следим?

Обърнали сме внимание на футболните новини от водещите европейски шампионати, както и вестите за родното футболно първенство.

 • Футболни новини от Англия – Бъдете в час с всичко случващо се в английската Висша лига. Информирайте се за отделните отбори, както и какво се случва в първенството и купите на Острова. Не пропускайте вест за топ трансферите, които английските отбори правят, и четете нашите анализи за топ шампионата на Стария континент.
 • Футболни новини от Испания – Ще ви държим в течение с всичко най-интересно около испанската Примера Дивизион. Следете новините около Барселона, Реал Мадрид и останалите клубове в Ла Лига. Потопете се в нашите експертни коментари и анализи за представянето на отборите и играчите, около които се шуми най-много.
 • Футболни новини от Германия – Не пропускайте да се запознаете с последните вести от немския футбол. Германската Бундеслига винаги е била изпълнена с интересни развития, а това допринася за множество дискусии и професионални анализи за самото първенство. Проследете с нас най-интересното от немския футболен свят.
 • Футболни новини от Франция – Френският шампионат не спира да се развива през последните години и да привлича вниманието на широката футболна аудитория. Лига 1 разполага със силни отбори и големи футболни звезди, за които ще бъдете информирани в нашия сайт. Бъдете винаги наясно с всичко, което се случва във френското първенство.
 • Футболни новини от Италия – В нашия сайт ви предлагаме и всичко по-интересно от италианското Калчо. Новините на Апенините не спят, така че определено има какво да научите. Серия А е изпълнена с интересни ситуации, които ще бъдат на ваше разположение. Следете най-новите вести от италианския футбол, придружени с нашите анализи и коментари.
 • Футболни новини от България – Българската футболна действителност има какво да даде на своите фенове, а тук ще откриете последните новини за родния футбол. Предоставяме ви най-важните новини за случващото се в топ отборите на страната:
  • Новини за ЦСКА – следете последните новини за “червените”.
  • Новини за Левски – не пропускайте важните вести за ситуацията в Левски.
  • Новини за Лудогорец – бъдете наясно с всичко около тима на Лудогорец.
  • Новини за други отбори – бъдете в час и с останалите футболни новини за отборите от най-високото ниво на родния футбол.
 • Футболни новини от Шампионска лига – Не сме пропуснали и топ турнира за клубни отбори в Европа. Ще ви държим близо с най-интересното, което се случва в Шампионска лига. Ще анализираме и коментираме мачовете и представянето на отборите, които ще се съревновават за най-комерсиалния трофей.
 • Футболни новини от Лига Европа – Вторият по сила европейски клубен турнир също е в нашето полезрение. Лига Европа се превърна в изключително любопитен турнир, който заслужава вниманието на всички футболни фенове. Следете с нас новините за надпреварата и нашите коментари за развоя на събитията.

Какво включват нашите футболни новини?

Наблегнали сме основно на най-важните теми, които касаят топ първенства на Европа и българския шампионат. Следим изкъсо какво се случва в първенствата и турнирите за различните купи. Отделно то това, нашите нови публикации съдържат информация около случващото се с водещите букмейкъри и техните партньори. Нашата цел е да анализираме играните футболни мачове и да хвърлим поглед към всички предстоящи мачове, като споделим нашите очаквания. За топ първенствата разполагаме и със секция за футболни прогнози, в която нашите експерти споделят своите предвиждания за най-интересните срещи.

Новините ни съдържат експертни анализи, които са придружени с факти и статистика. Основната ни задача е да анализираме представянето на отборите или дадени играчи, като погледнем отблизо представянето им. По този начин ще ви споделим нашия коментар, до който стигаме след определена доза анализи.

Футболните ни новини съдържат и дискусии за отделните първенства и отбори, както и всичко случващо се там. Към това число спадат трансферните политики на клубовете, както и последните входящи и изходящи трансфери за футболистите от най-добрите тимове.