Футболист на Сао Пауло продал медала си, за да си купи кокаин

Християн Цуцев
Видяно 48 пъти

Флавио Донизете разказа ужасяващата си история в плен на наркотиците. Бившият вече футболист на Сао Пауло, който има роля в спечелването на Копа Либертадорес през 2005 година и получава медал след триумфа на Сао Пауло на световното клубно първенство, споделя че е почти веднага е продал своя медал, за да си набави кокаин.

„Продадох го, за да купя наркотици. Продадох го за 7000 реала (около 2270 лева). Когато го продадох, парите дойдоха и изхарчих почти всичко на кокаин. Първата доставка беше кокаин за 1000 реала. Свърших го за два дни. Колкото повече пари имах, толкова повече наркотици исках. След като се срещнах с кокаина, загубих всичко останало. В началото бях умерен потребител, докато кокаинът зае по-важна част в живота ми и започнах да губя всичко, което имах. Използвах всички спестени пари, за да купувам наркотици. Нямаше как да остана без наркотици. Сутрин, следобед и вечер трябваше да взимам кокаин. Изгубих всичко, освен съпругата, дъщерите и семейството си, които и до днес са с мен“, споделя той пред Globoesporte.

Вследствие на засилената употреба на алкохол и наркотици, Донизете качва килограми, а след това и получава травма в коляното, при което решава да се откаже от футбола. Сега той е на 36 години и е заменил футбола с градинарство, но по-важното за него е, че си е върнал живота. Все пак, той тайно се надява отново да има възможност да играе професионално, горчиво съжалявайки за пропуснатите години.

Християн Цуцев

Християн Цуцев (Автор)

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Футболист на Сао Пауло продал медала си, за да си купи кокаин

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!