Футболист на Сао Пауло продал медала си, за да си купи кокаин

Видяно 73 пъти

Флавио Донизете разказа ужасяващата си история в плен на наркотиците. Бившият вече футболист на Сао Пауло, който има роля в спечелването на Копа Либертадорес през 2005 година и получава медал след триумфа на Сао Пауло на световното клубно първенство, споделя че е почти веднага е продал своя медал, за да си набави кокаин.

„Продадох го, за да купя наркотици. Продадох го за 7000 реала (около 2270 лева). Когато го продадох, парите дойдоха и изхарчих почти всичко на кокаин. Първата доставка беше кокаин за 1000 реала. Свърших го за два дни. Колкото повече пари имах, толкова повече наркотици исках. След като се срещнах с кокаина, загубих всичко останало. В началото бях умерен потребител, докато кокаинът зае по-важна част в живота ми и започнах да губя всичко, което имах. Използвах всички спестени пари, за да купувам наркотици. Нямаше как да остана без наркотици. Сутрин, следобед и вечер трябваше да взимам кокаин. Изгубих всичко, освен съпругата, дъщерите и семейството си, които и до днес са с мен“, споделя той пред Globoesporte.

Вследствие на засилената употреба на алкохол и наркотици, Донизете качва килограми, а след това и получава травма в коляното, при което решава да се откаже от футбола. Сега той е на 36 години и е заменил футбола с градинарство, но по-важното за него е, че си е върнал живота. Все пак, той тайно се надява отново да има възможност да играе професионално, горчиво съжалявайки за пропуснатите години.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Футболист на Сао Пауло продал медала си, за да си купи кокаин

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!