Депресия накарала бивш играч от Висшата лига да направи опит за самоубийство

Видяно 43 пъти

Марвин Сордел е изгряващ талант, за който се предрича бляскаво бъдеще след силния негов сезон във втородивизионния тогава Уотфорд. Добрите му изяви му осигуряват трансфер в размер на три милиона паунда в елитния тогава Болтън. Очакванията към таланта са големи, но той не успява да ги оправдае, след като не успява да се справи с психическото напрежение.

Сега Сордел е на 29 години, като миналата година окончателно се е отказал от футбола, именно заради психичните проблеми, които са се породили след трансфера му в Болтън. В интервю по случай седмицата за борба с менталните проблеми бившият вече футболист разказва, че напрежението го е смазвало до такава степен, че дори е опитал да посегне на живота си. Той споделя колко много му е липсвала средата в Уотфорд и как депресията го е обземала с големи стъпки.

Към момента Сордел се чувства добре, завършвайки философски интервюто с това, че е важно да преминеш през тези неща, за да успееш да заживееш един щастлив и пълноценен живот след това, в мир със себе си.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Депресия накарала бивш играч от Висшата лига да направи опит за самоубийство

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!