Футболният гений на Франк Рибери блесна и на 37 години (видео)

Християн Цуцев
Видяно 14 пъти

Франк Рибери вече е на 37 години, а през последните месеци трябваше да лекува и тежка травма. Очевидно обаче неостаряващият французин все още е способен на футболни магии. Една такава той сътвори в съботния мач на неговия отбор Фиорентина, който гостуваше на борещите се за титлата Лацио. Срещата завърши с успех за Римските орли след пълен обрат за крайното 2:1, което остави Фиорентина само на шест точки от зоната на изпадащите. Попадението на Рибери обаче заслужава специално внимание, така че ако сте го пропуснали, то може да му се насладите отново от видеото по-долу.

Победата за Лацио се оказа изключително важна, тъй като ги оставя в битката за титлата. Изоставането им от водача Ювентус е само четири точки. Един от лидерите на тима, Чиро Имобиле пък посвети победата на всички онези, които са отписали тима от борбата за първото място.

Експерт
Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 мнения за Футболният гений на Франк Рибери блесна и на 37 години (видео)

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!