Франция приема Швеция в сблъсък за първото място в групата

Християн Цуцев
Видяно 26 пъти

квалификации за световно 2018Може би най-големият сблъсък в съботната вечер е този между отборите на Франция и Швеция. Към момента те си делят първото място в групата с равни точки и еднакъв брой отбелязани и допуснати голове. Те са и единствените в подреждането, които до този момент не познават вкуса на загубата. Всичко това подсказва, че ни очаква интересен сблъсък. Предимството обаче е в ръцете на Петлите, не само заради звездния състав, с който разполагат, а и заради домакинството им в предстоящата среща. Няма го вече и Златан Ибрахимович, макар че очевидно до този момент липсата му да не се усеща.

Двата тима за последно се срещнаха преди около две години, когато в приятелски мач Франция успява да измъкне минимална победа. При евентуално равенство обаче положението в групата няма да се промени, защото третият, Холандия, е твърде назад. Въпреки всичко, смятаме че Франция отново ще надделее с минимален успех.

Прогноза: 1

Какви бонуси се налични за тази среща?

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €30 за Спорт

Християн Цуцев

Християн Цуцев (Автор)

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Франция приема Швеция в сблъсък за първото място в групата

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!