Украйна ще гонят трите точки в гостуване на Финландия

Украйна все още имат реални шансове за класиране на някое от първите две места в група I, а предстоящият им мач срещу изпадналия в немилост отбор на Финландия е удобна възможност за изкачване в класирането. Първият път когато двата отбора се срещнаха двубоят завърши с минимална победа за тогавашния домакин Украйна. В размененото гостуване обаче събитията биха могли да поемат и в друга посока.

Финландия нямат победа в тези квалификации

Финландия може и да са нямали сериозни амбиции за класиране на световно първенство, но въпреки това представянето им до този момент в квалификациите е меко казано доста слабо. Те имат една единствена точка в петте си изиграни мача до този момент, като са и в серия от четири последователни загуби. Очевидно оставащите мачове до края за Финландия ще са само за чест и престиж, а защо не да откраднат някоя друга точка.

Украйна имат една загуба в петте си мача

Украйна имат само една допусната загуба в петте си срещи досега, като тя дойде от водача Хърватия. Активът на Украйна е осем точки, с които те заемат временната трета позиция. Само една от тези осем точки обаче е спечелена на чужд терен, което говори за трудности в гостуванията. Въпреки това обаче, тимът е сочен за фаворит при визитата си на Финландия.

Прогноза: 2

Актуални бонуси за мача:

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €100 за Спорт

Автор

Християн Цуцев

Основните отговорности на Християн включват писането на футболни прогнози за Бетенеми. Той отговаря за написването на качествени статии с новинарско съдържание, които могат да бъдат намерени на страниците на сайта.

0 мнения за Украйна ще гонят трите точки в гостуване на Финландия

Сподели мнение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!