FIFA обявиха номинациите за най-добър футболист, вратар и треньор

Видяно 102 пъти

Днес от FIFA официално обявиха списък с 11 полеви футболиста, които ще се борят за приза FIFA The Best или най-добре представилият се играч за годината. Под внимание ще се взимат изявите на футболистите през периода 20.07.2019 – 07.10.2020, както на клубно, така и на национално равнище. Самото гласуване пък е разделено на четири равни части, като запалянковци, треньорите на национални отбори, капитаните на същите тези отбори и журналисти ще сформират по 25% от общия вот.

Гласуването на феновете ще става в официалния сайт на FIFA , като крайният срок е 09.12. На 11.12 ще бъде обявена челната тройка, а на 17.12 и победителят. Ето и кои 11 играча намериха място в номинациите:

Заедно с избора на най-добър полеви играч ще се проведе и надпреварата за най-добър вратар, както и за най-добър треньор, като регламентът по-гласуването е същият.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “FIFA обявиха номинациите за най-добър футболист, вратар и треньор

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!