Фейенорд ще търси задължителна победа над Фенербахче

uefa-europa-league-hymne-officielВ последната си среща за Лига Европа Фейенорд загубиха от Манчестър Юнайтед, с което им отстъпиха и второто скъпоценно място в групата. За тима обаче все още има теоретични шансове за класиране в следващата фаза, така че те със сигурност ще се опитат да го направят. Предстои им среща с Фенербахче, която се очертава да бъде доста трудна. Това е заслужилият лидер в групата, който успя да победи по веднъж всичките си съперници. Сега обаче за турския тим е време за последна крачка към така желаното класиране напред. Тя се изразява в гостуване в Холандия, а у дома Фейенорд са повече от убедителни. От началото на сезона те са в серия от 12 срещи на собствен терен без загуба, като в десет от тях са стигали и до крайния успех. Впечатление прави също, че както украинският Зоря, така и Манчестър Юнайтед си тръгнаха с празни ръце от гостуването на холандците.

От своя страна Фенербахче се представят силно, както в турското първенство, така и в Лига Европа, но в последните си две срещи те така и не стигнаха до победа, което сложи край на техните седем поредни успеха във всички надпревари. Срещата е от голяма значение и за двата тима, така че очакваме битка през всичките 90 минути. Леко предимство даваме на Фейенорд, поради домакинството в предстоящата среща.

Прогноза: 1

Налични оферти за срещата:

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €30 за Спорт

Автор

Християн Цуцев

Основните отговорности на Християн включват писането на футболни прогнози за Бетенеми. Той отговаря за написването на качествени статии с новинарско съдържание, които могат да бъдат намерени на страниците на сайта.

0 мнения за Фейенорд ще търси задължителна победа над Фенербахче

Сподели мнение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!