Федерер аут до края на годината, Джокович смята да пропусне US Open

Християн Цуцев
Видяно 41 пъти

Роджър Федерер, който през месец август ще навърши цели 39 години написа в официалния си Twitter профил, че е претърпял нова операция на коляното, като тя няма да му позволи да играе до края на тази година. Преди обаче да си помислим, че това ще е и краят на неговата кариера, Маестрото заявява, че ще му е трудно да не вижда феновете, но с нетърпение ще очаква завръщането си през 2021 година.

В същото време пък Новак Джокович обяви, че към момента US Open не влиза в плановете му, като причината е противоепидемичните мерки, които организаторите обмислят да въведат. Те включват 14-дневна карантина, силно ограничен достъп до тренировъчните кортове и като цяло в предвижването в града, както и само един член от екипа по време на мачовете. Сърбинът заяви, че е говорил с много от тенисистите и те също не са оптимистично настроени към подобни мерки. „При тези обстоятелства сезонът за мен ще продължи на червено в началото на септември“, допълва Джокович.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Федерер аут до края на годината, Джокович смята да пропусне US Open

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!