Контузии продължават да мъчат Фати и Коутиньо – може да пропуснат и оставащата част от сезона

Видяно 116 пъти

Барселона са в ожесточена битка за титлата в испанската Ла Лига, но проблемите им с контузени играчи продължават. Един от големите липсващи е младокът Ансу Фати, който получи тежка контузия още на девети ноември миналата година в мача срещу Бетис. Последваха две операции на коляното, но нещата продължават да не се оправят и според последни сведения на Catalunya Radio, цитирани от Marca, има голяма вероятност 18-годишният Фати да пропусне оставащата част от сезона. Това ще стане ясно в следващите дни, но се очаква крилото да премине през трета поредна операция.

Лоши са и новините около друга важна фигура в тима, Филипе Коутиньо. След открита киста в коляното бразилецът премина през нова операция, а възстановяването му също не се знае колко точно време ще отнеме, но е напълно вероятно да не видим и него до края на настоящия сезон в Испания.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Контузии продължават да мъчат Фати и Коутиньо – може да пропуснат и оставащата част от сезона

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!